2255588 نوشته است: سلام اقای دکتر رهام صادقی اقای دکتر جواب سوال من را ندادی من ارش حسینی هستم اقای دکتر من الان یکسالونیم ازدواج کردم الت من خیلی بزرگه درازیه الت من 20 سانته پهناش 5 الی6 سانت میباشد من هنوز نتونستم کاری کنم خانوم من هنوز که هنوز باکره است خانوم من خیلی مترسد من خودم بچه میخوام چیکار کنم هنوز نتونستم کاری کنم تورو خدا اقای دکتر جواب من رابده چیکر کنم که ترس خانوم بریزد چیطوری التمو وارد الت تناسلی کنم که خانومم نترسد که این مشکل ما حل شود دارد زندگی ازهم میپاشد روش را لطفا بگوید
ارش خان سلام
دوستان تا حد امکان توضیحات را دادند بدلیل محدودیتهای عرفی نمی توانند خیلی وارد جزییات شود لذا حد مطلوب در مراجعه به
مشاور میباشد که در همه مراکز استان مسقر میباشند که فکر میکنم در ازدواج های فعلی تا حدودی این موارد را طی جلساتی
به زوجین مشاوره میدهند به هر حال اگر مشگلی در پیدا کردن مشاوران داشتیدمحل سکونتتان را بفرمایید تا کمک در خور ازطرف
دوستان دریافت کنید وکلا نگران نباشید بخش بزرگی از مردان کشورمان چنین خصوصیات جسمی را دارند و که این موضوع شاید
از نگرانی شما کم کند و من فکر نکنم با توجه به پست شما مشگلی در بیان حضوری در مقابل مشاور داشته باشید