سلام،من بلاخره برای اولین بار تونستم اینجا چیزی بنویسم! من تمام پستهای مربوط بهسوالاتم رو خوندم ولی نتونستم جواب کامل بگیرم، امیدوارم دوستان بتونن کمکم کنن J
منمجرد هستم و سوالاتم اینه:
1. من نمیدونم ورم کلیتوریس چه جوریه! با خوندنمطالب این سایت فهمیدم که میتونه یه بیماری باشه! من براحتی لبهای داخلی و پوششکلیتوریسم رو میبینم، کلیتوریسم سر گرد نداره! بین لبهای خارجی هم فاصله س.متاسفانه دچار خودارضایی هستم. اینی که گفتم یعنی ورم کلیتوریس دارم؟؟
2. اینجا متوجه شدم که خانمهای زیادی از بزرگ بودنو بیرون زدگی و تیرگی لبهای داخلی ناراضی هستند. منم دچار این مشکل هستم. فکر میکنم بخشی ارثی و بخشی بخاطر خودارضایی هست، اگر خودارضایی قطع بشه لبهای داخلی بهحالت اول برمیگرده؟؟ در ضمن لب داخلی سمت چپ بزرگتره، این چه مشکلیه؟ واقعا هیچمتخصصی از فرم بیرون زدگی لبها متوجه خودارضایی نمیشه؟!
3. چند ماهه که چند روز قبل از عادت ماهانه مترشحات غیر عادی دارم. ترشحات زیاد قهوه ای رنگ و بدبو ولی نه مثل بوی ماهی! همراهبا سوزش و خارش. ولی در روزهای دیگه ترشحات عادی بی بو و بی رنگ یا سفید رنگ دارمکه البته فکر می کنم بدلیل خودارضایی ترشحات نسبتا زیادی دارم. این یعنی عفونت؟؟نیاز به معاینه واژن هست؟؟
4. آیا امکان داره از واژن دختر باکره هم باد خارجبشه؟ با خوندن پستها فهمیدم این مشکل خانمهاییست که نزدیکی دارن. وقتی بچه بودممیتونستم با منقبض و منبسط کردن شکم و عضله های واژن این کار رو ارادی انجام بدم.الان گاهی زمان پریودهام این اتفاق میفته.یه بار مادرم گفت نمیدونستم دخترها هماینجوری می شن!گفت خودش موقع نزدیکی این مشکل رو داشته. ممکنه ارثی باشه؟؟ (هیچوقتچیزی وارد واژنم نشده و هیچ ضربه و فشاری هم بهش وارد نشده)
5. من پرولاکتین بالایی دارم و دارو مصرف می کنم.آیا ربطی به خودارضایی داره؟؟ اگر مشکل پرولاکتین حل نشه در آینده مانع بارداری میشه؟؟ چند ماه داستینکس مصرف کردم که عوارضش خیلی اذیتم کرد و الانم یاسمین،اسپیرونولاکتون و لووتیروکسین میخورم.
6. از سن 10 سالگی از جوشهای فراوان صورت رنج میبرم. تو این چند سال خیلی متغیر بوده و داروهای متفاوتی مصرف کردم. متاسفانهخودارضایی هم از همون موقع شروع کردم. جوش صورت هم به خودارضایی مربوطه؟؟
ممنون از دوستانی که به سوالاتم جواب میدن و بهمن کمک می کنند. از دکتر صادقی هم ممنونم که چنین امکانی برای افرادی مثل من فراهمکردند.