nivooni نوشته است: سلام
امیدوارم سوال من اخطار نگیره
سوال من اینکه ما چند دوره تا حالا از قرص لونژیل توو روش اورژانسی استفاده کردیم گاهی وقتا پریود بعدی در زمان خودش اتفاق افتاده گاهی وقتا هم درست 7 روز بعد از مصرف قرص یه چیزی مثل خونریزی میان دوره در صورتی که هنوز تا زمان شروع پریود 14-15 روز مونده.میشه بپرسم این خونریزی میان دوره به چه دلیل است؟و همین خونریزی که شدید هم بوده 100% بارداری رو منتفی میکنه؟
سلام
1. دوست عزیز روش اوژانسی جلوگیری از بارداری (Emergency contraception = EC) اسمش روشه " اورژانسی" یعنی مواقع ضروری باید ازش استفاده کنین نه این که این روش رو جایگزین روش های مطمئن جلوگیری از بارداری ( کاندوم ، قرص های ضد بارداری ، روش های تزریقی و ........ ) بکنید بعبارتی 1 بار قابل استفاده بودن این روش در هر سیکل قاعدگی این مجوز رو نمیده که در هر سیکل این روش پیاده بشه چرا که بهم خوردن بالانس هورمونی و سردرد و سر گیجه و اختلالات قائدگی و ... ایجاد میکنه پس ابتدا توصیه میکنم که از این پس یک روش جلو گیری از بارداری مطمئن انتخاب کنید و اون رو به درستی اجرا کنید که دیگه مجبور نباشن نامزدتون از روش اورژانسی مدام استفاده کنن.
2. اون خونریزیی که شما بهش میان دوره ای میگید به این دلیله که این قرص ها با اختلال در اندومتر (مخاط داخلی رحم) باعث ریزش اون میشن به همین دلیله که بعد از مصرف اورژانسی قرص های ضد بارداری طی 3 - 10 روز باید خونریزی صورت گیرد و چنان چه تا 10 روز خون ریزی صورت نگرفت باید برای بررسی بارداری ازمایش خون بتا اچ سی جی انجام بشه .
3. بله ، این خونریزی که بعد از EC اتفاق میافته به معنی ریزش استر رحم -اندومتر- است بنابراین دیگر محصول حاملگی در رحم جایگزین نشده و بارداری رخ نخواهد داد. بنابراین این خونریزی به معنی این است که شما در این سیکل باردار نشده اید.
امیدوارم پاسخ های قانع کننده ای داده باشم دوست عزیز