sibiloo نوشته است:Hamshahri نوشته است:sibiloo نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان!
من 24 سالمه و دوره های منظم 28 روزه داشتم. 3ماه پیش به علت تاخیر در پریود به دکتر رفتم.وبعد از سونو تشخیص کیستهای متعدد تخمدان و تنبلی دادن.وگفتن به مدت 3 ماه متفورمین و پروزسترون مصرف کنم.تاریخ پریودهام تقریبا منظم شد(15/6 12/5 11/4)
حالا سوال من اینه:دیروز(8/7 )من یه نزدیکی محافظت نشده داشتم.آیا میتونم با روش اورزانسی جلوگیری کنم؟یا با قرصهایی که میخورم تداخل داره؟آیا ممکنه کیستم رو بدتر کنه یا خطری داشته باشه؟
پیشاپیش ممنون!!
با توجه به نزدیکی محافظت نشده ای که داشتید، حتی با قرص هایی که هم که مصرف می کنید، می توانید از روش اورژانسی استفاده کنید.
پیشگیری بدون استفاده از دارو برای کیست تخمدان وجود ندارد فقط تجربه نشان داده که افرادی که از قرصهای ضد بارداری استفاده می کنند، کمتر دچار کیست تخمدان می شوند.
با تشکر از جوابتون!اما به من گفتن قرصهای جلوگیری به دلیل اینکه از فعالیتهای طبیعی تخمدان جلوگیری میکنه باعث تنبلی تخمدان در طولانی مدت میشه.به همین دلیل ما روش جلوگیریمونو عوض کردیم.
حالا برای من یه سوال پیش اومده!میتونم به حساب اینکه از دوره پرخطر خارج شدم کاری انجام ندم؟چون فکر کنم 5 روز پیش تخمک گذاری داشتم.(معمولا از درد زیر شکم متوجه این موضوع میشم)
اگر قصد انجام نزدیکی در خارج از دوره ی پر خطر را دارید، برای احتیاط بیشتر بهتره یکی از روش های مطمئن پیشگیری از بارداری را انتخاب کنید.
در مورد روشهای مختلف جلوگیری از بارداری مقاله کاملی در قسمت دریافت فایل سایت موجود می باشد. از اینجا دریافت نمائید.
با مطالعه و انتخاب روشهای پیشنهاد شده و استفاده صحیح از آنها، سعی کنید با اطمینان بیشتر از بارداری ناخواسته پیشگیری کنید.