دکتر جان من برای اولین بار است که این قدر بسته شدن زخم طول کشیده . ضمنآ زخم قسمت بالایی همان هفته اول به طور کامل بسته شد فقط این قسمت پایین هنوز باز است البته موقعی که خودم بهش دست می زدم معلوم بود که همین قسمت پایین را ندوخته .
afrashteh نوشته است: دکتر جان من برای اولین بار است که این قدر بسته شدن زخم طول کشیده . ضمنآ زخم قسمت بالایی همان هفته اول به طور کامل بسته شد فقط این قسمت پایین هنوز باز است البته موقعی که خودم بهش دست می زدم معلوم بود که همین قسمت پایین را ندوخته .
afrashteh نوشته است: دکتر حالا باید چکار کنم . ضمنآ جدیدآ که نگاه می کنم مقداری بسته شده . آیا نیازی به عمل دوباره داره یا امید بسته شدن هست ؟
ehsanvb نوشته است: با سلام
من هم اين مشكل رو كه اين دوستمون داره دارم . به پزشك كه مراجعه كردم داروي چرك خشك كن و تقويتي و كرم داد و گفت اگه خوب نشد بايد عمل كني.
با توضيحي كه دوستمون دادن يكم ترسيدم كه اگر قرار به عمل شد اين مشكلات پيش بياد .
آيا اين عمل اين قدر دردسر دارد؟؟
با تشكر
sami28 نوشته است:ehsanvb نوشته است: با سلام
من هم اين مشكل رو كه اين دوستمون داره دارم . به پزشك كه مراجعه كردم داروي چرك خشك كن و تقويتي و كرم داد و گفت اگه خوب نشد بايد عمل كني.
با توضيحي كه دوستمون دادن يكم ترسيدم كه اگر قرار به عمل شد اين مشكلات پيش بياد .
آيا اين عمل اين قدر دردسر دارد؟؟
با تشكر
سلام
ببین جراحی فیستول مشکلات خودش رو داره اما معنیش این نیست که هرکی جراحی کرد به جراحی مجدد هم احتیاج داره و خوب نمیشه . نه اصلا . جراح کارش رو خوب انجام بده ، شما هم مراقبتهای لازم رو انجام بدید دیگه مشکلی نخواهد بود
فقط باید بدونی که جراحی فیستول علیرغم اینکه جراحی بزرگی نیست اما دردسر مراقب و نقاهت داره . یعنی یکمدتی نشستن برات سخت میشه و ... اینو نمیگم که بترسی چون ترسناک نیست فقط می گم که بعد که جراحی کردی نخوره توی ذوقت . حتما بعد از جراحی دکتر مراقبتهای ویژه رو بهت آموزش میده
نگران نباش و اگر لازم شد جراحی کن چون هرچی طولانی تر بشه نقاهتش بیشتر طول می کشه
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|