universe_s نوشته است: مرسی دوست عزیزم.
وقت دکتر گرفتم. منتها بخاطر بی تجربگی نمیدونم مشکلم رو چطور بیان کنم!
عفونت کاندیدایی یا پاپیلومایی وجود دارد-ولی به احتمال بالاتر کاندیدایی است
universe_s نوشته است: مرسی دوست عزیزم.
وقت دکتر گرفتم. منتها بخاطر بی تجربگی نمیدونم مشکلم رو چطور بیان کنم!
universe_s نوشته است: سلام دوستان
من امروز رفتم دکتر و ایشون گفتن تبخال تناسلی هست.
پماد و قرص آسیکلوویر دادن.
یعنی ویروس تبخال از نامزدم به من منتقل شده؟ آخه ایشون تو عمرشون هیچگونه تبخالی نزدن.
آقای همشهری، کاندوم از نوع مرغوب بود ولی...
الان واقعا" نمیدونم دلیل اینکه تبخال درآوردم چیه!
جز رابطه جنسی دلایل دیگه ای نداره؟
اگه توصیه خاصی برا درمان زودترش دارید خواهش میکنم راهنماییم کنید.
universe_s نوشته است: مرسی آقای همشهری عزیز.
پماد میرتوپلکس با آسیکلوویر که تداخل نداره؟
همزمان بزنمشون یا نه؟ چقدر باید فاصله داشته باشه ؟
مگه زگیل با تبخال فرق نداره؟ فکرکنم زگیل درد چندانی نداشته باشه اما این تبخالها شدیدن دردناکن.
اگه همسرم بخواد آزمایش بده باید آز HSV بده؟
universe_s نوشته است: دوباره ممنونم
آقای چراغی من امروز به متخصص زنان مراجعه کردم و گفت 1هفته پماد و قرص آسیکلوویر رو مصرف کن اگه تغییری نکرد به متخصص پوست مراجعه کن. امیدوارم با همین دارو ها خوب شم
آقای همشهری بیماری من تبخاله. چون اون ویژگیهایی که در مورد زگیل گفتین رو نداره.
هیچ راهی برا کم کردن درد و سوزش موقع ادرار نیست؟ به حدی عذاب آوره که ترجیح میدم نرم دسشویی
universe_s نوشته است: دوستان تو یکی از تاپیکها این مطلب رو دیدم:
استفاده از كرم ضد ویروس آسیكلوویر و قرار دادن لایه نازكی از آن با استفاده ازگوش پاك كن بر روی تب خال هر شش ساعت دوره تب خال را كوتاه نمی كند ، اما ریزش ویروس را از روی زخم افزایش می دهد، بنابراین در بهبود آن موثر است.
پزشكان اغلب برای خشك نمودن تب خال ژل "بنزوئیل پروكسید " را نیز تجویز می كنند كه می توان روزی سه بار از آن استفاده كرد.
یعنی اسیکلوویر باعث تسریع بهبودی نمیشه؟؟؟ پس چرا دکتر برام ازین بنزوئیل پروکسید ها ننوشت؟
universe_s نوشته است: قرص اسیکلوویر هم باعث تسریع بهبودی نمیشه؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|