D_A_V_I_D نوشته است:nima667769 نوشته است:D_A_V_I_D نوشته است: يه سوال:
گفتين وجود پرده باعث جلوگيري از بارداري نميشه، تو دوران نامزدي هستم نگرانم كرد!
حالا اگه از لاي پا استفاده كرد و آلت مرد در طول رابطه با آلت دختر تماس داشته، ولي در پايان مني هيچ تماسي با آلت نداشته باشه و جاي ديگه ريخته بشه، آيا ترشح قبل از انزال كه در طول رابطه در مياد مي تونه از اين راه طرف رو باردار كنه؟!
اگر با اطمینانی که هیچ ارتباطی با واژن پیدا نکرده مایع نه بارداری نیست ...اگه قبل از انزال هیچ ارتباط نزدیک نبوده و به واژن نرسیده نه
من نمي فهمم
همه ميگن اين مايعي كه وقتي مرد تحريك ميشه مياد بيرون يا همون پيشاب خاصيت باروري داره
منم ميگم در طول رابطه كه از لاي پاي نامزدم استفاده مي كنم آلتم در طول رابطه با آلتش تماس داره و پيشاب هم تماس داره ديگه، يعني احتمالش نيست كه با واژن هم تماس داشته باشه داخل بره؟!
منم كه بعد از انزال هيچوقت مني رو روي آلتش يا حتي اطرافش نريختم. بازم احتمال بارداري هست؟!
راستش من جدا" نمي دونستم دختر باكره هم مي تونه باردار بشه
تو نت سرچ مي كني زياد راهكار نمي بيني كه تو دوران نامزدي چه كارهايي ميشه انجام داد.
اگرم هست نوشته بدليل وجود افراد زير 16 سال از ارائه آن معذوريم!
بابا يكي بياد چند تا راه براي رابطه تو دوران نامزدي بگه 2سال نمي تونيم رابطه واژني داشته باشيم!
نگين رابطه واژني اشكال نداره اگه رعايت كنين كه اصلا" راه نداره. خانوم راضي نميشه.
كاراي ديگه بگين كه تنوع هم داشته باشه. اگه اينجا نميشه توضيح داد ممنون ميشم پيغام خصوصي بدين.
لطف مي كنين كمك كنين.
واااااااي!
بعد از اين همه مدت هنوز يه نفر هم يه جواب به بنده نداد؟
بابا ما جوونا رو دريابين لطفا"!