سلام دکتر عزیز خسته نباشید این اولین باریه که توی این سایت می خوام سوالمو مطرح کنم شاید ربطی به موضوع این تاپیک نداشته باشه ولی هر چه قدر گشتم نتونستم تاپیکی رو پیدا کنم که بتونم سوالمو عنوان کنم در هر صورت منتظر جوابتون می مونم.من یک بار سابقه بارداری نا موفق داشتم و متاسفانه توی هفته 18 جنین رو به علت هیدروپس از دست دادم.هفته 20 بودم که واسه چکاب رفتم دکتر گفت که صدای قلب بچه شنیده نمیشه بعد که سونو دادم گفتند تقریبا 15 روزه که جنین مرده.ولی من توی این مدت به هیچ عنوان درد یا حتی لکه بینی نداشتموفقط تنها تغییری که میدیدم تو خودم بینیم باد کرده بود که کاملا واضح بود خلاصه دکترم تشخیص هیدروپس دادن ولی جنین رو ندادیم واسه آزمایش که دقیقتر معلوم بشه.لازم به ذکر هست که من و همسرم هیچ نسبت فامیلی نداریم و بیماری نداریم فقط همسرم فاویسم دارن.منم تمام آزمایشات ژنتیک رو بعد انجام دادم که مشکلی نداشته باشم واسه بارداری بعدیم.جنین هم به صورت طبیعی با شیاف دفع شد .بعد از 4 ماه دوباره باردار شدم و الان تو هفته 10 هستم و خیلی نگرانم که دوباره این اتفاق رخ نده.فعلا اسید فولیک 5 می خورم.یک بارم سونو دادم خوب بوده.چه اقدامی رو پیشنهاد می کنید از نظر دارویی یا سونو یا آزمایش که انجام بدم پیش از اینکه این بچه رو هم خدای نکرده از دست بدم.البته لازم به ذکر هست که 1 مرتبه تو دوران بارداریم باقلا خوردم و سونو نشون داد که 2 روز بعد بچه مرده حالا با توجه به اینکه شوهرم فاویسم داره این میتونه یکی از دلایل مرگ جنین بوده باشه؟بی صبرانه منتظر جوابتون هستم