manooto نوشته است: سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم که سر در گم شدم
من حدود 50 ساعت پیش نزدیکی داشتم نه از عقب نه از جلو فقط پیشابم به دست همسرم مالیده شد و فکر کنم همسرم به التش ملیده است و ما در دوره ای تخمگذاری بوده ایم.
من رفتم و قرص ovocept HD گرفتم آیا درسته همینه این قرص ؟ و به همسرم دادم ولی در برخی مقالات خونده ام که باید 3 بار مصرف بشه هر 12 ساعت ولی بعضی جاها گفتن 2 بار مصرف ؟؟؟
لطفا کمک کنید چند بار باید مصرف بشه 2 بار یا 3 بار
خواستم بدونم اگر 2 قرص اول را در نوبت اول خورد و کمتر از 2 ساعت تهوع داشت اگر بلافاصله دوقرص دوباره خورد و دوباره کمتر از 2 ساعت بالا اورده باید چیکار کرد ؟؟
اگر مصرف تو دونوبت قرص اصلا بالا نیورد چی ؟؟؟؟ حتما باید بالا بیاره ؟؟؟؟؟
به خدا شدید استرس گرفتیم و نگرانیم لطفا کمک کنید
با تشکر
تورو خدا یکی جواب بده ؟؟؟ خیلی برام مهمه ؟؟؟ اگر استفراغ نکنه تو دوتا نوبت فقط حالت استفراغ یکم بهش دست بده باید ولی استفراغ نکنه باید بازم قرص مصرف کنه ؟؟؟ اصلا چند نوبت باید اچ دی مصرف کرد ؟ دونوبت کافیه ؟؟؟ یا باید 3 نوبت باشه ؟؟؟؟ تورو خدا کمک کنید
با این روش احتمال بارداری وجود ندارد.
استفاده صحیح از قرص HD در روش اورژانسی به این طریق است که در اولین فرصت بعد از نزدیکی 2 قرص مصرف کنند و دقیقاً 12 ساعت دیگر هم 2 قرص دیگر استفاده نمایند. با استفاده صحیح از این روش می توانید از بارداری ناخواسته پیشگیری کنید.
اگر فرد در طول دو ساعت پس از مصرف قرصها در نوبت اول يا دوم ، دچار استفراغ شد ، در اولين فرصت بايد ۲ قرص ديگر HD مصرف کند. اگر اين اتفاق بعد از خوردن قرصها در نوبت اول رخ دهد ، قرصهاي نوبت دوم کماکان بايد ۱۲ ساعت بعد از نوبت اول مصرف شوند . تزريق يک آمپول ب ۶ بصورت عضلاني می تواند در کاهش تهوع مؤثر باشد. استفراغ اگر بيش از دو ساعت بعد از مصرف قرصها رخ دهد، اهميتی ندارد زيرا دارو جذب شده است.