YAMAHA110 نوشته است: سلام به تمامی مدیران زحمتکش و گرامی
سوالی رو داشتم و اونم اینه که
چندوقت پیش که من با نامزدم بودم به صورت اتفاقی دستم به پایین تنه ی ایشون یعنی همون قسمتی که پرده وجود داره خوردش و فقط یکمی سر انگشتم ( جایی که ناخون واقع شده ) خورد و بعد از اونم نامزدم شبش بهم گفت که یکمی سوزش داره آیا احتمال داره که پرده ای ایشون پاره شده باشه ؟
ضمنا یادآور میشم که ایشون هیچ خود ارضایی تا حالا نداشتن و فقط و فقط صرفا اینبار کمی سر انگشت من به پرده ی ایشون برخورد کرد من هم هیچ فشاری تا الان به پرده ی ایشون وارد نکردم بلکه صرفا همین یکبار به صورت اتفاقی به وجود اومد که ایشون همون شب بهم گفت که کمی سوزش داره
سوالم رو باز میپرسم آیا امکان داره که پرده ی ایشون پاره شده باشه ؟
و این سوزش بابت چی هستش ؟
لطفا عزیزی که اطلاعات دقیقی داره جوابم رو بده چون من و خانومم کلی نگران هستیم جوری که دیگه خواب و خوراک ازمون گرفته شده و همش اضطراب و استرس داریم و خانواده هامون هم رو این مسائل خیلی حساس هستند
سلام
با توجه به شرایطی که شما ذکر کردین فکر نمیکنم که جای نگرانی باشه بعید میدونم به پرده صدمه رسیده باشه . علت سوزش هم میتونه به خاطر خراشیدگی ناخن باشه.
حتا اگه خدای نکرده صدمه کوچکی هم وارد شده باشه (که بعید میدونم) توی معاینه معلوم میشه که به دلیل دخول نبوده و گواهی سلامت صادر میشه.نگران نباشید.