من فکر نکنم متاسفانه این کار رو نمی تونیم بکنیم... چون شرایط به طوری هست که به خاطر سن پایین توانایی این کار رو نداریم آیا امکانش هست پرده حلقوی باشه؟ چون خون ریزی 1ساعت بعدش صورت گرفته
sogand6606 نوشته است: سلام به خدا انقدر سایتارو گشتم و کسی جوابمو نداد خسته شدم من پرده بکارتم حلقوی هست و دکتر گفت با یکی دوبار نزدیکی پاره نمیشه و عفونت هم دارم که باید از بتادین استفاده کنl میشه بیشتر برام توضیح بدین نزدیک ازدواجمم و دل واپسم خیلی
narges90 نوشته است: سلام آيا عفونت ادراري مانع بارداري ميشه؟
mari68 نوشته است: سلام من با نامزدم رابطه داشنم ولی فقط در حد ماساژ کلیتوریس..بعد از ارضا شدن 1 قطره خون دیدم.با توجه به اینکه یا امروز یا فردا پریود میشم امکان داره پردم اسیب دیده باشه؟در ضمن پردم از نوع حلقوی سادس
mari68 نوشته است: با توجه به صحبت شما خون نبود خون ابه بود؟مطمئنم داخل نرفت.حالا چی کار کنم؟
miladamiri نوشته است: ذوستان شما نظرتون جیه من گفتم بعد از رابطه 1 ساعت بعد به شدت 2 تا دستمال کاغذی طرف مقابلم خون ریزی داشت واقعا چون آلت من به حداکثر اندازش نرسیده بود شک دارم آيا این پارگی بکارت هست؟ ضمنا شخص مقابلم گفت هیچ احساس دردی نکردم و 2 ساعت بعد هم پریود شد آيا این پارگی کامل بکارت هست؟
hasti1991 نوشته است: ممنون از جوابتون. یه سوال دیگه هم داشتم اینکه با توجه به جوابتون که گفتین احتمالا پردم حلقوی هستش خاستم بدونم فقط پرده ی حلقوی با دست احساس نمیشه و ماما یا پزشک باید تشخیص بده یا این که بقیه ی پرده ها هم این وضعیت رو دارن؟ بازم میگم که من بدون هیچ رابطه ی جنسی و خود ارضائی حتی از جلو، با داخل کردن انگشت اشاره هیچ پرده یی حس نکردم.
sashal نوشته است: سلام..
25 سالمه و مجرد هستم.. همیشه این ترس توو وجودم هست که بعد ازدواج و اولین نزدیکی که پرده ام قراره از بین بره مجرای ادراریم آسیب ببینه.. و آلت نتونه وارد واژنم بشه..از اونجایی که دکتر زنان بهم گفته پرده ات کمی کلفته آیا این احتمال وجود داره که آلت نتونه راحت راهشو پیدا کنه و مجرای ادراریم آسیب ببینه؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|