kebrahimi نوشته است:با عرض سلام و خسته نباشید .
خانم 28 ساله که دکتر به من گفته که به بیماری پلی کیستیک مبتلا هستم و پریودهایم هم نامنظم است 3 ساله ازدواج کردم و 7 ماهه که اقدام به بارداری کردم و نتیجه ای حاصل نشد. این ماه از روز 5 پریودی قرص کلومفین و در روز پانزدهم 2 تا امپول کوریومون و روز 17 یک آمپول کریومون زدم و از شب 15 یک قرص کابرلین 5/0 میلی برا ی یک هفته مصرف می کنم . نزدیکی هم داشتم . روز 18 بیبی چک استفاده کردم 2 تا خط که یکی کم رنگ بود پیدا شد آیا احتمال بارداری هست ؟
برای استفاده از بیبی چک باید 10 روز از رابطه گذشته باشه که به جوابش اعتماد کنید. ولی باز هم ممکنه نتیجه کاذب داشته باشه.
در اين تستها خط بالايی بعنوان استاندارد بوده و خط پائيني جواب آزمايش شما است اگر تنها يك خط (خط بالايی) پررنگ شد به معنی منفی بودن آزمايش بوده زيرا فقط خط كنترل روشن شده است و اگر دو خط روی نوار ظاهر شد كه ممكن است يك خط كم رنگتر باشد يا اينكه هردو خط پررنگ باشند می تواند دليل بر مثبت بودن جواب آزمايش باشد. ولی برای نتیجه گیری قطعی در مورد احتمال بارداری می توانید آزمایش خون beta hcg دهید.
اگر باز هم باردار نبودید باید سعی کنید با مصرف منظم قرص ها، بیماری پلی کیستیک را درمان کنید و همچنین نزدیکی در روزهایی که تخمک گذاری وجود دارد شانس احتمال بارداری را بیشتر می کند. همچنین قرص متفورمین برای درمان تخمدان پلی کیستیک کاربرد دارد.