ممنون..یعنی فقط ترس و درده من باید از بین بره؟ امکان نداره مجرای ادراریم آسیب ببینه؟
omid6235 نوشته است: با سلام...
1ماه پیش که برای اولین بار نزدیکی داشتیم به اندازه چند قطره خون از واژن خارج شد. این رابطه ادامه داشت تا 2هفته پیش که بعد از بیشتر از 10 بار نزدیکی یک قسمت از پرده کنده شد و موجب خونریزی شدید شد. به پزشک که مراجعه شد یک پماد برای کندنش تجویز کرد. ولی هنوز کنده نشده. ایا احتمال داره عفونت کنه؟ متخصص گفت اگه کنده نشد بیاین پیش خودم تا برش دارم ایا برداشتنش مشکل ساز نیست؟ چطوری این کار انجام میشه؟
sashal نوشته است: ممنون..یعنی فقط ترس و درده من باید از بین بره؟ امکان نداره مجرای ادراریم آسیب ببینه؟
mari68 نوشته است: با سلام من با نامزدم دیروز رابطه داشتم در حد ماساژ کلیتوریس.بعداز ارضا شدن از من ترشحات قهوهای قرمز دفع شد پیش ماما رفتم ولی گفت پرده ات سالمه کاملا.مطمئنم که دخول نداشتم .باز امروز هم ترشح قهوهای داشتم.با توجه یه اینکه پریودم نزدیکه وکمرم هم درد میکنه و پریود منظمی دارم.این ترشحات چیه ودلیلش چیه؟در ضمن بو هم نداره
hasti1991 نوشته است: سلام اگه برای معاینه پیش ماما برم ماما نوع پرده رو فقط تشخیص میده یا این که خیلی دقیق حتی دخولی که منجر به پارگی هم نشده رو تشخیص میده؟ من شنیدم که پزشکی قانونی فقط میتونی دقیق تشخیص بده و اظهار نظر کنه.
hasti1991 نوشته است: سلام اگه برای معاینه پیش ماما برم ماما نوع پرده رو فقط تشخیص میده یا این که خیلی دقیق حتی دخولی که منجر به پارگی هم نشده رو تشخیص میده؟ من شنیدم که پزشکی قانونی فقط میتونی دقیق تشخیص بده و اظهار نظر کنه.
sogand6606 نوشته است: سلام ببخشید این چندمین باره من دارم سوال میپرسم اما بی جواب موندم میشه بهم بگید پرده بکارت حلقوی تقریبا بسته چیه و عفونت نزدیک اون چیه که برای بهتر شدن از بتادین استفاده کرد؟
yasamans نوشته است: سلام آقای دکتر..من برای اولین بار خواستم رابطه داشته باشم..و شوهرم قسمت
کلیتوریس بصورت دهانی
تحریک کرد..ولی اصلا دخول با آلت نداشتیم..الان قسمت
کلیتوریس من حالت ورم داره و به شکل قبلیش نیست..میشه کمکم کنین.و دلیلشو بگین..مرسی
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|