ببخشید یعنی پاره میشه؟بعدشم بهم دارو داد 2 تا قرص متفاوت اما گفت بهترین راه بتادینه چند وقت برطرف میشه خیلی دلواپسم اخه نزدیک ازدواجمه
sogand6606 نوشته است: ببخشید یعنی پاره میشه؟بعدشم بهم دارو داد 2 تا قرص متفاوت اما گفت بهترین راه بتادینه چند وقت برطرف میشه خیلی دلواپسم اخه نزدیک ازدواجمه
mari68 نوشته است: به نظر شما یک ماما توانایی تشخیص پرده سالم با پرده ی اسیب دیده رو داره یا نه؟
shelman111 نوشته است: سلام
دختری 26 ساله هستم، حدودا 10 ساله خودارضایی می کنم، چیزی رو داخل واژنم نکردم ولی بعضی اوقات بعد از خودارضایی کمرم درد میگره و گاهی اوقات کمی خون هم میاد، می خوام بدونم تا الان چه مشکلاتی ممکنه برام پیش اومده باشه، سونوگرافی انجام دادم و تخمدان و مجاری رحم کاملا سالم بوده، از لحاظ پزشکی هیچ راهی برای ترک خودارضایی وجود داره؟
ممنون
دختری 26 ساله هستم، حدودا 10 ساله خودارضایی می کنم، چیزی رو داخل واژنم نکردم ولی بعضی اوقات بعد از خودارضایی کمرم درد میگره و گاهی اوقات کمی خون هم میاد، می خوام بدونم تا الان چه مشکلاتی ممکنه برام پیش اومده باشه، سونوگرافی انجام دادم و تخمدان و مجاری رحم کاملا سالم بوده، از لحاظ پزشکی هیچ راهی برای ترک خودارضایی وجود داره؟
ممنون
hasti1991 نوشته است: منم مشکلی مثل مشکل خانوم سارا دارم. امکان داره به دلیل این که پردشون حلقویه یا این که انگشت نامزدشون با قطر و اندازه یی که برای لمس پرده لازمه وارد نشده باشه؟ یا حتی احتمال داره که ایشون هیچ صدمه یی ندیده باشن؟ آخه نوشتن که هیچ درد یا خون ریزی نداشتن!!! راستی رابطه از مقعد قابل تشخیصه؟
ممنون
FINISH نوشته است: سلام من دیشب که شب عروسیم بود بعدازاینکه پرده ام پاره شد دردشدیدی توواژنم داشتم ونیمه های شب کمردردگرفتم ویه لکه خون هم بازاومد وتاالان توواژنم وکمرم یکم درددارم به نظرشمااین دردطبیعیه ویا مشکلی برای من درهنگام پاره شدن پرده ام به وجودنیومدچون بعدازپاره شدنش من چنددقیقه که حرکت نکردم اما بعدش داخل واژنم یه دردخاصی تاالان داره
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|