باسلام مدت چند ماه است صبحها بالا نافم دچار سوز ش می شود وبعد از مصرف غذا ارام می گیرد با مصرف سبزی خام وسرخ كردنی قسمت بالای نافم درد می كند ودرد در قفسه سینه سمت چپ دارم وغذا زیاد خوردنی اذیت می شوم مواد مانند شیرنی وچربی وسرخ كردنی وچیزهای خام چند روز مصرف كنم دچار سوزش واسهال می شوم وحالت تهوع نیز دارم فاموتدین وكلیندیوم سی 30 روز مصرف كردم ولی هنوز نارحتی ها را دارم وقرص 10عددسیپروفلوكساسین 500 **و30 عدد رانتیدین روزی 2 عدد و بوتیل بروماید نيز مصرف كرده ام كارهایی كه انجام دادم گرفتن عكس ساده از قفسه سینه كه چیزی نشان نداد 2مراجعه به دكتر قلب كه بعد از اكو وگرفتن نوار قلب گفت چیز مهمی نیست فقط كمتر استرس داشته باش وادویه مصرف نكن وقبل از اكو چند تا دارو نوشته بود كه بعد از اكو گفت مصرف كن اسم داروها 30عددعدد قرص پروپرانولول 10و 20عدد قرص كلردیا زپوكساید 5میلی و20عددCelecoxib این هم نوار قلب واكو انجام شده
سوال ایا لازم است به دكتر گوارش مراجعه كنم واگر مشكل گوارشی داشته باشم این داروهای كه دكتر قلب نوشته برای معده ام ضرر نداشته باشد ونارحتی گوارشیم را بدتر نكند ایا در اكو انجام شده مشكلی هست كه دارو نوشته
وايا حتما داروها را مصرف كنم يا اول بروم دكتر گوارش بعد مصرف كنم شنيدم این داروها برای کنترل علائم ناشی از پرولاپس میترال پس اگر اكوي من سالم است چرا اين داروها را تجويز نموده باتشكر
سوال ایا لازم است به دكتر گوارش مراجعه كنم واگر مشكل گوارشی داشته باشم این داروهای كه دكتر قلب نوشته برای معده ام ضرر نداشته باشد ونارحتی گوارشیم را بدتر نكند ایا در اكو انجام شده مشكلی هست كه دارو نوشته
وايا حتما داروها را مصرف كنم يا اول بروم دكتر گوارش بعد مصرف كنم شنيدم این داروها برای کنترل علائم ناشی از پرولاپس میترال پس اگر اكوي من سالم است چرا اين داروها را تجويز نموده باتشكر