JaSina نوشته است:ma_gh نوشته است: سلام
من 28 ساله هستم و 4 ساله که ازدواج کردم. من گرم مزاجم و بعضی وقت ها که نیاز شدیدی احساس میکنم اگه به ارگاسم نرسم خیلی عصبی میشم و بی اختیار گریم میگیره و اکثرا نمی تونم جلوی اونو بگیرم و بد خواب میشم.
این حالت معمولا تا چند روز با من می مونه به طوری که با کوچکترین اتفاقی دوباره به هم میریزم. بدی موضوع اینجاست که تا مدتی نسبت به رابطه سرد میشم .
من نگرانم چون نمی دونم که این حالت ها طبیعی هستن یا نه و ایا خانم های دیگه هم این حالت ها رو پیدا می کنن و میخواستم بدونم چطوری این حالت ها رو کم کنم چون خیلی اذیت میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم. ایا همه اقایون می تونن دو بار بدون فاصله و یا با فاصله کم مثلا 15 دقیقه رابطه و انزال داشته باشن? چون من تا حالا این رو با شوهرم تجربه نکردم.
پیشاپیش ممنون و ببخشید که طولانی شد.
درود بر شما
عزيزم شما حق داری و لازم هست که هممون بعضی چيزها رو ياد بگيريم تا از بدن خودمون بهتر لذت ببريم.
شما در همه حال در حال تبادل انرژی هستيد و در بدن شما انرژی در حال چرخش هست. در آميزش جنسی چرخش انرژی در اوج خودش هست. اگر شما نقاط اصلی انرژی خود رو بشناسيد و هدايت انرژی از اين نقاط رو هم تمرين کنيد انرژی در بدن شما بهتر چرخش خواهد داشت و شما دچار اين مشکلات از جمله گريه کردن نخواهيد شد.
اگر انرژی به خوبی در بدن شما نچرخد در برخی نقاط از جمله قلب و گلو گير می افتد و شما را به گريه می اندازد.
لازم است که شما با چاکراها در بدن خود آشنا شده و هدايت انرژی در آنها را تمرين کنيد.
می توانم يک کتاب در اين مورد به شما معرفی کنم : کندالينی يوگا
اما يادمان باشد که کتاب ها و روش های مختلف وجود دارد و بدون راهنما عمل کردن به آنها ممکن است برای شما مشکلاتی پيش بياورد که حتا ممکن است به افسردگی دچار شويد.
پس فقط برای آشنايی آنها را مطالعه کنيد و برای تمرين به يک شخص راهنما مراجعه کنيد.
در مورد انزال چندباره نيز پاسخ مثبت است و حتا تا پنج بار هم مرد می تواند به انزال برسد که بستگی به تغذيه و بنيه ی او دارد.
بنابراين شما در مورد تغذيه نيز مطالعه کنيد و بنيه ی ايشان را تقويت کنيد و بعد از 10 دقيقه بعد از انزال ايشان با ماساژ کمر و آلت و بيضه ها و بوسيدن ايشان را دوباره تحريک کرده و ادامه دهيد.
مشکل شما بيشتر از منفعل بودن شما در رابطه ناشی می شود.
فعاليت زن در رابطه را از طريق ياد گرفتن کاماسوترا و تانترا بياموزيد
برای تاکيد می نويسم که اگر بدن سالم و قوی و ايستاده که در اصطلاح قديم می گويند اسطقس دار داشته باشيد چرخش انرژی به طور طبيعی و خوبی انجام خواهد شد.
ورزش مداوم علاج اين مورد است.
شاداب باشيد
ژاسينا
ممنون از راهنمایی خوبتون.
من در مورد نوشته شماچندتا راهنمایی می خواستم.
اول اینکه اگه لطف کنید یه منبع در مورد روش کاماسوترا و تانترا به من معرفی کنید چون متاسفانه نتونستم تو گوگل چیزی پیدا کنم.
دوم در مورد کتابی که معرفی کردید اگه ممکنه انتشارات و نام نویسده رو هم بگید ممنون میشم.
البته در مورد شروع رابطه از سمت من , من مشکلی ندارم ولی به ندرت و فقط وقتی واقعا نیاز دارم این کار رو میکنم .فقط چون تقریبا از هر 3 یا 4 دفعه که من شروع میکنم با عدم تمایل شوهرم رو به رو میشم و متاسفانه این بی میلی منو تا چند وقت سرد میکنه از شروع میترسم.
باید بگم که هر دفعه هم کلی سعی میکنم شرایط رو فراهم کنم. البته با خودش هم صحبت کردم و گفته که سعی میکنه ولی این مشکل با اینکه یه مقدار کم شده ولی هنوز هم هست.
باز هم ممنون. من منتظر پاسختون هستم.