من24 سالمه و از اول که پریود شدم ،همیشه پریودام با تاخیر بوده،بعد از یه مدت سونو انجام دادم کیست داشتم که بعد 1ماه خود به خود رفع شد .به دکتر که میگفتم پریودام با تاخیره میگفت ممکنه از استرس باشه چون باز سونو انجام دادم چیزی نشون نداد.تا اینکه 3 ماه پیش باز سونو یه کیست 3سانتی نشون داد که با خوردن قرص سیپروترون یک هفته پیش که باز سونو انجام دادم آب شده بود.سوالم این هست که مشکل پریود های نامنظم من چیه؟ اگه من تنبلی تخمدان یا تخمدان پلیکیستیک نباید تو 5بار سونوگرافی من مشخص میشد؟یا به چیزی غیر عادی اشاره میشد؟دکتر بم میگه همه چیت خوبه.آیا فقط استرس های من باعث تاخیر پریود میشه؟ میترسم بعداواسه بارداریم مشکل پیش بیاد.لطفا راهنماییم کنین. اینم پاسخ دو سونو آخریم:
23/5
رحم اکو و ابعاد طبیعی دارد.ضایعه فضاگیر دیده نشده.کناره های خارجی رحم صاف است. خط اندومتر یال دیده شد وضخامت حد انتظار دارد. در محل آندکس راست یک توده کیستی به ابعاد 30،28 میلی با جداره های صاف و بدون اکوی داخلی دیده شه که مطرح کننده کیست فولیکولار میباشد. تخمدان چپ اکو و ابعاد طبیعی داشته .ابعاد رحم 78 ،36 ،40 میباشد. ضخامت اندومتر 7 میلی
2/8
رحم حجم و اندازهو اکوی نرمال داشته و توده فضاگیر دیده نشد.اندومتر صاف و منظم با اکوی نرمال و ضخامت8 میلی متر بود
تخمدانها حجم و اندازه واکوی نرمال با فولیکولهای طبیعی داشتندو توده یا کیست فضاگیر نداشتند. مایع ازاد در کولدوساک خلفی مشهود نبود.
23/5
رحم اکو و ابعاد طبیعی دارد.ضایعه فضاگیر دیده نشده.کناره های خارجی رحم صاف است. خط اندومتر یال دیده شد وضخامت حد انتظار دارد. در محل آندکس راست یک توده کیستی به ابعاد 30،28 میلی با جداره های صاف و بدون اکوی داخلی دیده شه که مطرح کننده کیست فولیکولار میباشد. تخمدان چپ اکو و ابعاد طبیعی داشته .ابعاد رحم 78 ،36 ،40 میباشد. ضخامت اندومتر 7 میلی
2/8
رحم حجم و اندازهو اکوی نرمال داشته و توده فضاگیر دیده نشد.اندومتر صاف و منظم با اکوی نرمال و ضخامت8 میلی متر بود
تخمدانها حجم و اندازه واکوی نرمال با فولیکولهای طبیعی داشتندو توده یا کیست فضاگیر نداشتند. مایع ازاد در کولدوساک خلفی مشهود نبود.