سلام
خواستم بپرسم آیا با پاره شدن هایمن باز هم برای پزشک امکان تشخیص نوع هایمن یا پرده ی بکارت وجود داره؟
خواستم بپرسم آیا با پاره شدن هایمن باز هم برای پزشک امکان تشخیص نوع هایمن یا پرده ی بکارت وجود داره؟
taranome_eshgh نوشته است: سلام
maryamjuju نوشته است: من 2 بار نزدیکی داشتم ولی کامل نبود و هیچ خونی هم ندیدم . دفعه ی سوم خونریزی داشتم البته کم بود . دفعات بعدی نزدیکی خونی ندیدم . ولی این بار و دفعه ی قبل مقدار کمی خون دیدم . می خواستم بدونم دلیلش چیه ؟ ممکنه به دلیل این باشه که بین دو رابطه فاصله افتاده ؟
alonegirl_2 نوشته است: واقعا عذر میخوامک اما مجبورم سوالمو اینجا مطرح کنم چون خیلی حیاتیه و امکان درج اون در بخش سوالات هم نیست.
ممنونیم از این فرصتی که برای پاسخ به پریش های ما ایجاد کردید.راستش من و دوستم یه سری مشکلات داریم که روی پرسیدن آنها را نداریم اما چه کنیم که مجبوریم.داریم از استرس می میریم.تو رو خدا کمکمون کنید.
.دختری 18 ساله هستم.حدودا 6 سال خودارضایی داشتم و جدیدا این عمل رو ترک کردم.من به هنگام خود ارضایی چیزی رو وارد بدن خودم نمیکردم و فقط از طزیق تحریک چوچوله ام ارضا میشدم.میخواستم بدونم که ایا امکان آسیب به بکارتم وجود داره؟
شکل ظاهری چوچوله ام تغییرکرده آیا دلیلش خودارضایی که داشتم است؟و آیا درمانی برای اون وجود داره؟
به تازگی درقسمت فوقانی چوچوله دو لکه مشکی رنگ کوچک به وجود امده ایا دلیل آن خود ارضایی است؟
آیا پزشک برای دادن برگه سلامت متوجه خود ارضایی که قبلا داشتیم میشه؟پزشک قانونی چطور؟
مشکل دوستم:دوستم هنگام خودارضایی انگشتش را دربین لبهای کوچک قرار میداده اما داخل وازن نمیکرده ایا احتمال اسیب به پرده وجود داره؟
تو رو خدا کمکمون کنید.این سوالها برامون کابوس شده.
niousha_62 نوشته است: با سلام
من دو هفته اس ازدواج کردم، ولی شوهرم نتونسته پرده رو پاره کنه ، در موقع نزدیکی همسرم میگه وقتی آلتش رو وارد میکنه با یه چیز سفت روبه رو میشه، من این فشار رو احساس میکنم ولی نمیدونم چرا پرده پاره نمیشه؟ خواهش میکنم جواب بدید ، من و همسرم نمیدونیم مشکل چیه و باید چیکار کنیم
niousha_62 نوشته است: با سلام
من دو هفته اس ازدواج کردم، ولی شوهرم نتونسته پرده رو پاره کنه ، در موقع نزدیکی همسرم میگه وقتی آلتش رو وارد میکنه با یه چیز سفت روبه رو میشه، من این فشار رو احساس میکنم ولی نمیدونم چرا پرده پاره نمیشه؟ خواهش میکنم جواب بدید ، من و همسرم نمیدونیم مشکل چیه و باید چیکار کنیم
zendegi_omid نوشته است: ببخشید دوتا سوال یادم رفته بود ..
آقای همشهری
موادی رو که جهت تسهیل و روانسازی پیشنهاد کرده بودید استفاده همزمان اونها مشکی ایجاد نمی کنه؟
و آیا میشه اسپری بی حس کننده رو مستقیم روی آلت استفاده کنیم بعد کاندوم ..چون اشاره کرده بودین به هنگام بی حسی احتمال پاره شدن کاندوم است. ژل وبی حس کننده رو برای خانمها ورودی واژن استفاده میشه..
و ژل لوبریکانت از نوع آبیش بهتره؟؟یه جایی گفته بودیدن..
باتشکر ارهمه دوستان عزیز
zendegi_omid نوشته است: سلام دوستان
7 ماه ماه میشه عقد کردیم ..رابطمون با نامزدم فقط در حد معاشقه بوده ..
همسرم اصرار دارند قبل از ازدواج با هم رابطه داشته باشیم . با تصاویر شماتیکی که تو اینجا دیدم احتمال میدم حلقوی باشه ولی ساده یا ارتجاعیشو نمیدونم .. آیا در اولین رابطه تواین پرده ها خون ریزی زیاده .. وبهتره اول به پزشک مراجعه کنیم وآیا دکتر باتوجه به نوع هر پرده راهنمائی لازم رو جهت اولین رابطه می کنه .بهتره تواین پرده ها اولین رابطه تا حد کلاهک باشه .. تو همینجا خونده بودم که بعد از 10 الی 15 دقیقه از اولین دخول میشه باز هم دخول داشت آیا در مورد همه پرده ها اینجوریه.
باتشکر از همه دوستان وآقای همشهری عزیز..
mari68 نوشته است: سلام خشته نباشیدوایا با فشار الت مرد برروی زن از روی شورت در پوزیشن سنتی (مرد بر روی زن میخوابد)امکان پاره شدن پرده یا اسیب است.مرسی
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|