paeizi64 نوشته است: سلام.
من ديروز با نامزدم رابطه داشتم.امروز كمي زير شكمم درد ميكنه و تازه علائم تخمكگذاري پيدا كردم.دخول انجام نشده.مني روي من نريخته .با دستمال تميز كردن.موقع پاك كردن روي دستش ريخته. دستمالُ با كمي آب مرطوب كرد روي دستاش تميز كرد. تقريباً بعد از يك ربع به من دست زدن. ميخوام ببينم احتمال بارداري هست. نيازي به استفاده از روش اورژانسي برام هست.
دوره منم تقريباً نامنظم هست.
من با خوندن مطالب سايت نميتونم حدود تخمكگذاري رو تخمين بزنم.ميشه كمكم كنيد.چه زماني نزديكي پر خطر هست؟
فروردين نشدم
14-20 ارديبهشت
23-29 خرداد
29 تير -4 مرداد
4-11 شهريور دوباره 24-31 شهريور
4-8 آبان
6-13 اذر
به پزشك هم مراجعه كردم.هم سونوگرافي كردم هم آزمايش تيروئيد دادم.همه چيز نرمال هست و كيست هم ندارم.
وقتی با دستمال منی را پاک کردند و بعد روی دستاشون که با دستمالی که با آب مرطوب کرده بودند تمیز کردند، پس در این حالت احتمال بارداری وجود نداره. چون اسپرم ها جذب دستمال شدند و در این نوع رابطه احتمال بارداری مطرح نیست و نیاز به روش اوژانسی هم ندارید.
در سه ماهه اخیر شروع اولین پریودی شما طبیعی است یعنی تغییر دو سه روزه در سیکل قاعدگی مشکلی ندارد.
دوران پر خطر شما معمولاً 3 روز پس از اتمام پریودی شروع می شود و بین 7 تا 10 روز طول می کشد.
گاهی اوقات افزایش هورمون پرولاکتین باعث اختلال در سیکل قاعدگی میشه. ولی چون از لحاظ تیروئید مشکلی ندارید، پس پرولاکتین نرمالی دارید.