سلام
آيا عفونت ادراري مانع بارداري ميشه؟ و باعث از بين بردن اسپرم ها ميشه؟
narges90 نوشته است: سلام
asal282 نوشته است: با سلام ايا استفاده از كندوم 3يا چهار سال در حالي كه ما تازه ازدواج كريم باعث نازايي نمي شود
lilipari نوشته است: سلام
خانمی 25ساله ومتاهل هستم وزایمان هم نداشتم یکسال ونیمه هرماه قبل از پریودی حدود6 روزلکه بینی شدید به رنگ قهوه ای تیره دارم،2باربه پزشک مراجعه کردم و ازمایش و نمونه گیری وسونوگرافی انجام دادم وضعیتم نرمال بود ولی درون واژن زخم داشتم+ترشح شیرداشتم که برای زخم هم شیاف و هم شستشوی بتادین انجام دادم،ولی با گذشت 3ماه همجنان این مشکل رو دارم،آیا این لکه بینی ها بدلیل زخم واژن هست یعنی اینکه زخمم خوب نشده؟خطرناک هست؟برای بارداری مشکل ایجادمیکنه؟دلیل بوجودآمدنش چیه؟(آیا زخم عفونیه یا براثرآسیب مکانیکی بوجوداومده وآیا ممکنه بدلیل پوزشن های رابطه جنسی وضربه ایجاد شده باشه؟)راه درمان قطعی داره؟آیا رابطه جنسی طی این لکه بینی ها مشکلی نداره چون هرماه طی این 6روز نزدیکی داشتم
ازاین جهت دچاراسترس شدیدی شدم لطفا دقیق منو راهنمایی کنین باتشکر
lilipari نوشته است: سلام
خانمی 25ساله ومتاهل هستم وزایمان هم نداشتم یکسال ونیمه هرماه قبل از پریودی حدود6 روزلکه بینی شدید به رنگ قهوه ای تیره دارم،2باربه پزشک مراجعه کردم و ازمایش و نمونه گیری وسونوگرافی انجام دادم وضعیتم نرمال بود ولی درون واژن زخم داشتم+ترشح شیرداشتم که برای زخم هم شیاف و هم شستشوی بتادین انجام دادم،ولی با گذشت 3ماه همجنان این مشکل رو دارم،آیا این لکه بینی ها بدلیل زخم واژن هست یعنی اینکه زخمم خوب نشده؟خطرناک هست؟برای بارداری مشکل ایجادمیکنه؟دلیل بوجودآمدنش چیه؟(آیا زخم عفونیه یا براثرآسیب مکانیکی بوجوداومده وآیا ممکنه بدلیل پوزشن های رابطه جنسی وضربه ایجاد شده باشه؟)راه درمان قطعی داره؟آیا رابطه جنسی طی این لکه بینی ها مشکلی نداره چون هرماه طی این 6روز نزدیکی داشتم
ازاین جهت دچاراسترس شدیدی شدم لطفا دقیق منو راهنمایی کنین باتشکر
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|