باسلام.من حدودا دوماهه که عقد کردم.وتابحال اجازه نزدیکی به شوهرم از راه واژن ندادم متاسفانه شوهرم بزور وعلیرغم میل باطنیم مجبورم کرد ازراه مقعد نزدیکی کنه.وبخاطرعدم کتترل خودش تو اون حالت آلتشو تا انتها وارد مقعدم کرد خیلی سریع وشدید.ومن که از درد زیاد حالتی شبیه بیهوشی بهو دست دادواتاق دورسرم میچرخید.بعدکه آلتشو بیرون آورد خونی بود حتی لباس زیرم خونی شده بود.بعد که دسشویی رفتم چن قطره خون تودسشویی ریخت که رنگش با خونی که ازپشتم اومده بود فرق میکرد.میخوام بدونم آیا این فشار باعث آسیب دیدگی پرده ام شده یا نه؟وخون دوم ازپاره شدن پرده بوده یا نه؟قبل از این حادثه وقتی ارضاء میشدم (ملاعبه با باکلیتوریس) یه حالتی مثه زدن نبض توی واژنم حس میکردم که انگار پرده م به جلو عقب میومدوبه دیواره داخلی واژن که میخورد حسش میکردم اما الان دیگه اونو حس نمیکنم یعنی ممکنه براثرفشارزیادکه به مقعدم اومده پرده م پاره شده باشه؟ضمنا الان دوماهه ازاون روز میگذره اما درناحیه مقعدم حالتی شبیه بیرون زدگی گوشت اضافه حس میکنم البته با انگشت حسش میکنم واز اون روز تاحالا معذرت میخوام گازهای بلند وصدادار وکشدار بخصوص موقع اجابت مزاج ازم خارج میشه وکنترلی بر روی آنها ندارم.بخاطر شرمم نه به دکتر مراجعه کردم نه به خانوادم گفتم .ممکنه دچاربواسیر ازنوع بادی شده باشم؟باید چیکار کنم؟توروخدا کمکم کنید.