protars نوشته است: سلام
یک سوال داشتم از اساتید
ابتدا عذر خواهی می کنم که رک می گم
اگر در رابطه ای زن به پشت بخوابه و مرد التش رو روی باسن زن قرار بده (بین شکاف جلو و عقب کنه)و به همین حالت ارضا شده و منی روی کمر زن تخلیه شه و بعد با دستمال کامل منی پاک شه و بعد از 3-4 ساعت زن بره حمام
آیا احتمالات زیر مطرح هست و نیاز به روش اورژانسی می باشد :
1-ممکنه یک قطره پیش اب بیاد و در این حالت که عرض کردم این قطره پرتاب یا سر بخورد و روی واژن بیفتد؟ (قبلش مرد ادرار کرده باشد) و به علت ترشحات زن ، واژن کاملا خیس باشد
2-اسپرم های روی کمر بعد از شسته شدن به همراه اب پایین بیایند و به واژن برسند؟
3- با دست به واژن دست زده باشد (دست قبل از رابطه شسته شده و بعد خشک شده و تماسی با منی نداشته است) ، ممکنه باز اثری از منی زیر ناخون یا جایی باقی مانده باشد و وارد واژن زن شود؟
من نوع رابطه و احتمالات رو مطرح کردم ، ممنون میشم جواب بدید و راهنمایی کنید
در ارتباط با پریود هم باید یگم تا 2-3 ماه پیش 27 روزه بود پریودشون و 2-3 ماه هست که به علت بر هم خوردن بالانس هورمونی در اثر استفاده از روش اورژانسی 33 روزه پریود میشن و رابطه روز 17 پریود (17 روز بعد از شروع خون ریزی) انجام شده
پیشاپیش ممنون از جوابای دقیقتون
ببخشید که من یوزر جدید ساختم ، چون وقتم کم بود و با یوزر قبلی هم باید 24 ساعت صبر می کردم که میتونستم دوباره پست بدم
(توضیحات کامل داخل نقل قول هست )الان با وجودی که فقط 20 روز از پریودشون میگذره ، علائم قبل پریود مثل کمردرد و تغییر خلق و خو رو دارن (استرس هم ندارند)
ممنون میشم راهنمایی کنید