میخواستم بپرسم پرده تقریبا چند سانتی متر ازلب های کوچک عقبتر است؟
alonegirl_2 نوشته است: میخواستم بپرسم پرده تقریبا چند سانتی متر ازلب های کوچک عقبتر است؟
alonegirl_2 نوشته است: میخواستم بپرسم پرده تقریبا چند سانتی متر ازلب های کوچک عقبتر است؟
pariyaaa نوشته است: سلام اگه خو د ارضایی مدت زمان 2.3 سال هم طول بکشه ولی تو این مدت چیزی داخل واژن نشه باز هم پرده آسیب نمی بینه؟ یعنی اگه مدت طولانی فقط با تحریک کلیتوریس این کار انجام بشه باعث پارگی پرده نمیشه؟
رابطه لاپایی و بدون دخول هم اگه با فشار زیاد نباشه چطور؟ ممنون میشم جواب بدید.
pariyaaa نوشته است: سلام اگه خو د ارضایی مدت زمان 2.3 سال هم طول بکشه ولی تو این مدت چیزی داخل واژن نشه باز هم پرده آسیب نمی بینه؟ یعنی اگه مدت طولانی فقط با تحریک کلیتوریس این کار انجام بشه باعث پارگی پرده نمیشه؟
samane12398 نوشته است: ببخشید نمی دونم سوالم تکراریه یا نه ولی خواهشا جواب بدید چون به شدت نگرانم این روزا
من حدود 5 سالی خوداراضیی داشتم گاهی از روی لباس یه شی مثل خودکار رو به واژنم میزدم و بلند میگردم ولی هیچ وقت داخل نکردم
و گاهی با پتو خودارضایی می کردم
بیشتر از 40 روزه که ترک کردم و دیگه سمتش نمیرم
ولی به شدت نگرانم که پرده ام دچار اسیب شده باشه
تا حالا تا جایی که یادم میاد خوننی ندیدم ولی شاید یکی دو بار سوزشی حس کردم که یک بارشم فقط تحریک شده بودم و خودارضایی نکردم که سوزش حس کردم
تو رو خدا زودتر بهم بگید که ایا پرده ام اسیب دیده؟؟؟اگه اینطوری باشه ابروم میره . دیگه نمیتونم ازدواج کنم چون اگه بفمن من خوداراضایی داشتم میمیرم
اگه پرده ام اسیب دیده باشه ایا دکتر به نامزدم می گه که من خودارضایی داشتم؟؟؟؟؟یا صرفا اعلام می کنه که رابطه جنسی نداشتم؟؟؟
sami22 نوشته است: سلام
من با نامزدم رابطه داشتم ..اما دخول انجام نشد ولی با انگشت فشار خیلی کمی به رهانه واژن وارد شد اما وارد واژن نشد و من اخساس کردم .و خونریزی هم نداشتم اما بعدش واژنم کمی درد داشت آیا امکانش هست به بکارتم آسیب رسیده باشه؟
samane12398 نوشته است: ببخشید نمی دونم سوالم تکراریه یا نه ولی خواهشا جواب بدید چون به شدت نگرانم این روزا
من حدود 5 سالی خوداراضیی داشتم گاهی از روی لباس یه شی مثل خودکار رو به واژنم میزدم و بلند میگردم ولی هیچ وقت داخل نکردم
و گاهی با پتو خودارضایی می کردم
بیشتر از 40 روزه که ترک کردم و دیگه سمتش نمیرم
ولی به شدت نگرانم که پرده ام دچار اسیب شده باشه
تا حالا تا جایی که یادم میاد خوننی ندیدم ولی شاید یکی دو بار سوزشی حس کردم که یک بارشم فقط تحریک شده بودم و خودارضایی نکردم که سوزش حس کردم
تو رو خدا زودتر بهم بگید که ایا پرده ام اسیب دیده؟؟؟اگه اینطوری باشه ابروم میره . دیگه نمیتونم ازدواج کنم چون اگه بفمن من خوداراضایی داشتم میمیرم
اگه پرده ام اسیب دیده باشه ایا دکتر به نامزدم می گه که من خودارضایی داشتم؟؟؟؟؟یا صرفا اعلام می کنه که رابطه جنسی نداشتم؟؟؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|