سلام
در صورت داشتن رابطه جنسي مكرر از راه مقعد، چگونه قابل تشخيص است و توسط چه نوع پزشكي و در كجا؟
در صورت داشتن رابطه جنسي مكرر از راه مقعد، چگونه قابل تشخيص است و توسط چه نوع پزشكي و در كجا؟
meisamabb نوشته است: سلام
Clooney نوشته است: رابطه مقعدی هرچند پزشک متخصص و با تبحر باشه قابل تشخیص نیست
هیچ ارگانی اعم از پزشکی قانونی و حتی پزشکان متخصص چنین معاینه ای را جهت تشخیص داشتن رابطه و یا نداشتن آن انجام نمیدن
Hamshahri نوشته است:Clooney نوشته است: رابطه مقعدی هرچند پزشک متخصص و با تبحر باشه قابل تشخیص نیست
هیچ ارگانی اعم از پزشکی قانونی و حتی پزشکان متخصص چنین معاینه ای را جهت تشخیص داشتن رابطه و یا نداشتن آن انجام نمیدن
در مورد تشخیص رابطه مقعدی، قبلاً توسط دکتر صادقی در اینجا گفته شده که:
رابطه مقعدی قابل تشخیص است
منظور توسط فردی است که در این زمینه تخصص دارد و روزانه ده ها مقعد را معاینه می کند ، ممکن است برای فرد عادی قابل تشخیص نباشد.
ناحیه پرینه به دقت معاینه می گردد هرنوع کبودی و قرمزی مورد توجه واقع شده و چین های اسفنکتر مقعدی بدون فشار دست مشاهده و تغییرات آن یادداشت میگردد. اگر دخول انجام گرفته باشد تغییرات آناتومیک قید می شوند. این تغییرات به تکرر دخول و سابقه دخول های قبلی بستگی دارد. اگر از پماد های روان کننده استفاده شده باشد ممکن است ضایعات کمتری ایجاد شود.
زمانی كه برای اولين بار دخول انجام گيرد خراش های متعدد در تمام سطوح حلقه اسفنكتر بوجود می آید که اين خراش ها در اثر فشار آلت ايجاد می شوند که ممکن است در حالات ساديستی این ضايعات به مقدار وسيع تری ايجاد شوند.
اگر دفعات دخول بيشتر باشد علائمی مثل از بين رفت چين های مقعدی كه در حالت معاينه پوست اطراف مقعد صاف تر از زمان طبيعی است و تورم يا صافی چين ها، ضخيم شدن پوست اطراف مقعد كه به داخل كشيده شده و تا ناحيه پوستی مخاطی ادامه می يابد و گهگاه ناحيه ياد شده پوسته گذار می گردد ديده می شود.
نقل قول: من شاید منظورم رو بد رسوندم منظور من ادر مورد ارگانی هست که بخواد در این ضمینه نظر بده و یا گواهی صورت بگیره که طرف سالم هست از این نظر یا نه !!!!!! چون اولا خیلیها دنبال این مشغله ها نمیرن و ثانیا پزشکی قانونی و سایر پزشکان بیکار نیستند که بخواهند نظر بدن که فلانی رابطه از مقعد داشته یا نه!!!! به همون پست مورد نظر که اشاره شده برگردید میبینید که من از این نظر حق میگم ولی در کل رابطه قابل تشخیص هستش
بعدش خود آقای دکتر عنوان کردند که اگر پزشکی باشه که روزانه ده ها مقعد رو معاینه کنه میتونه تشخیص بده ما کجا پزشکی داریم که وقت روی این کار بذاره و یا روزی ده عدد مقعد معاینه کنه؟؟!!!!
قصد من آرام کردن و ایجاد نکردن تشویش خاطر برای کاربر مورد نظر بود چون همه چیو بخواهیم علمی جواب بدیم و بعد روانی را در نظر نگیریم بنظر من یکی از احکام اخلاقی رو زیر پا گذاشتیم اونم چنین سوالات مسخره ایی
نقل قول:
من پاسخ ها رو دیدم و فکر کنم کاربری که سوال پرسیده بود تقریبا پاسخ خود را دریافت کرده است .
ولی چیزی که برای من شخصا جای سوال دارد این است که اصولا مطرح کردن این سوال برای چیست و به چه منظوری صورت گرفته است ؟
sijey نوشته است: با سلام خدمت دوستان.نمیدانم در مورد پرسیدن سوالم موفق خواهم بود یا نه. سوال من: در مطالب مرد بحث که کم و زیاد مورد مطالعه بنده قرار گرفت ، از برگه سلامت صححبت در میان بوده ، آیا بدون گرفتن این برگه فرد از نظر قانونی قادر به ازدواج نیست؟؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|