سلام. من مدتی پیش برای مشکل وسواس و اضطرابم به دکتر مراجعه کردم و دکتر واسم فلوکستین و فلووکسامین و کلونازپام تجویز کرد ولی توی اینترنت که تحقیق کردم کلونازپام برای درمان تشنج مصرف میشه. میخواستم بدونم برای اضطراب و وسواسم مفید هست یا نه؟ممنون.
jaleh_2 نوشته است: با سلام
اميدوارم کسي من ودست ندازه به خاطر اين سوال...من چند سالي که سنتور مي زنم هر وقت اجرايي دارم دچار استرس شديدي مي شوم به طو ري که علاوه بر افزايش ضربان قلب دستانم شروع به لريزدن مي کند و کنترل دستم رو ديگه ندارم براي همين ضربه هام بد صدا و ناجور ميشه يعني تمام اجراهام به کل افتضاح ميشه. ....هفته ديگه هم اجرادارم به خدا نمي دونم چيکار کنم دفع قبل به من گفتند يک ساعت قبل کلو ديازپوکسايد و پرو پرانول بخور خوردم ولي هيچ تاثير نداشت...الان هم توصيه کردن کلونازپام رو بخورم......خواهش مي کنم يکي درست راهنماييم کنه چه داروي استفاده کنم که اظطراب بويژه لرزش دستم رو کم مي کنه
اميدوارم کسي من ودست ندازه به خاطر اين سوال...من چند سالي که سنتور مي زنم هر وقت اجرايي دارم دچار استرس شديدي مي شوم به طو ري که علاوه بر افزايش ضربان قلب دستانم شروع به لريزدن مي کند و کنترل دستم رو ديگه ندارم براي همين ضربه هام بد صدا و ناجور ميشه يعني تمام اجراهام به کل افتضاح ميشه. ....هفته ديگه هم اجرادارم به خدا نمي دونم چيکار کنم دفع قبل به من گفتند يک ساعت قبل کلو ديازپوکسايد و پرو پرانول بخور خوردم ولي هيچ تاثير نداشت...الان هم توصيه کردن کلونازپام رو بخورم......خواهش مي کنم يکي درست راهنماييم کنه چه داروي استفاده کنم که اظطراب بويژه لرزش دستم رو کم مي کنه
titanic نوشته است: سلام. من مدتی پیش برای مشکل وسواس و اضطرابم به دکتر مراجعه کردم و دکتر واسم فلوکستین و فلووکسامین و کلونازپام تجویز کرد ولی توی اینترنت که تحقیق کردم کلونازپام برای درمان تشنج مصرف میشه. میخواستم بدونم برای اضطراب و وسواسم مفید هست یا نه؟ممنون.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|