gooshsia نوشته است: سلام
خسته نباشيد
من و نامزدم فقط از رابطه ي سطحي براي ارضاي هم استفاده ميكنيم يعني دخولي نيست و حتي آلت ها را هم به هم نزديك نميكنيم. مني جايي به غير از بدن من ريخته ميشه و بعد ارضاي نامزدم من خوب دستمو پاك ميكنم و همون موقع ميرم ميشورم و دست به چيزي نميدارم. من بخاطر ايتكه عفونت ادراري داشتم و الانم كمي دارم كه ازمايش نشون داده و بخاطرش رفتم دكتر كه قرص برا عفونتم داد ولي كامل نخوردم . الانم دارم از استرس و نگراني ميميرم چون زير دلم و پهلوهم تير ميكشه و درد دارم و همش پيشه خودم ميگم نكنه باردار شدم با اينكه رابطمون چيزي نداره ولي استرسم .بطوريه كه هيچكاري نميتونم بكنم. اعصابم بهم ريخته . از روش اورژانسي استفاده كنم ؟ اين درد ها و تير كشيدن ها در قسمت واژن و پهلو ها و مجاري ادراري ماله عفونته؟ يا علائمه بارداريه؟؟؟
امشب با نامزدم بحثمون شد . نميدونم چرا اينفدر حساس شدم و هر دفعه استرس ميگيرم . منو راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام
اولا که رابطه سطحی بوده
دوما شما دستاتون رو شستید
سوما آیا اصلا در زمان دوره پر خطر حاملگی بوده رابطتون یا همینجوری الکی استرس گرفتید
دوباره میگم... با شناخت درست شناسایی دوره پر خطر میتونید از این همه استرس و نگرانی بعد از رابطه کم کنید و از یه رابطه زناشویی خوب و با آرامش لذت ببرید و خودتون و همسرتون رو دچار مشکل نکنید