سلام وخسته نباشید شوهرم ازمایش اسپرمش ضعیفه ودکتر قرصهای ال_کارنیتین وپنتوکسی فیلین و امپول پرگنیل5000 داده ایا این داروها زود اثر میکنن ویه سوال دیگه اینکه چقدر جدول چینی قابل اعتماده ؟
sody نوشته است: با سلام به همه خواهشمندم اگه کسی اطلاعاتی در مورد آزمایش هورمون داره نظر بدهسلام LH شما پایین هست رنج نرمال LH 5-20 هست.
LH(ELISA) 3.2
FSH (ELISA) 10.5
با تشکر
narsan23 نوشته است:sody نوشته است: با سلام به همه خواهشمندم اگه کسی اطلاعاتی در مورد آزمایش هورمون داره نظر بدهسلام LH شما پایین هست رنج نرمال LH 5-20 هست.
LH(ELISA) 3.2
FSH (ELISA) 10.5
با تشکر
elham9111 نوشته است: سلام
اگه ميشه جوابمو بدين خواهشا
من براي بارداري 2وم اققدام كردم به اينصورت
تقريبا دوره هام 35 روزه است گاهي 38 روز
اما اين اواخر يعني 29 ابان پري شدم و30اذر
17 دي براي اندازه فوليكول سونو دادم كه اندازش6mmبود
26دي علايم تخمك گذاري رو داشتم كه از كيت كه استفاده كردم مثبت شد يعني 2 تا خط پررنگ
27ودي29و1ام بهمن نزديكي داشتم.
ديروز رفتم از خون كه منفي بود
ايا براي از زود بود يا بارداري صورت نگرفته؟
sody نوشته است:narsan23 نوشته است:sody نوشته است: با سلام به همه خواهشمندم اگه کسی اطلاعاتی در مورد آزمایش هورمون داره نظر بدهسلام LH شما پایین هست رنج نرمال LH 5-20 هست.
LH(ELISA) 3.2
FSH (ELISA) 10.5
با تشکر
با تشکر در مورد LH و نقش آن در باردار شدن توضیح بدهید آیا بیماری هست و دارویی لازم دارد
داروهاي زيادي براي درمان ناباروري بكار مي روند كه باعث افزايش تعداد تخمك ها، آزاد سازي تخمك, آماده سازي آندومتر، تنظيم زمان آزاد سازي تخمك و حمايت رشد جنين مي گردند. |
نقل قول:خواهر عزیز اقای دکتر و دوستان قبلا در مورد ترشحات طبیعی و انواع ترشحات غیرطبیعی بحث کردن اگه جستجو کنید میتونید جواب بگیرید ممکنه ترشحات شما فیزولوژیک باشه ویا همسر شما مبتلا باشن که بایستی درمان شوند. استفاده شما از کپسول اموکسی سیلین بی مورد هست انتی بیوتیکها باعث از بین رفتن فلورطبیعی واژن میشه ومحیط برای ابتلا به واژینیت اماده میشه.لباس زیر نخی وگشاد وحتی نپوشیدن لباس زیر اتو کردن لباسهای زیر دوش وازینال سرکه میتونه مفید باشه در شستن نیز دقت داشته باشید که از جلو به عقب با اب ولرم بشویید از هیچ گونه مواد شوینده مثل صابون و... استفاده نکنید.
rozita1362 نوشته است: با سلام و خسته نباشید
من جند وقته می خوام باردار بشم برای بچه دوم ولی هنوز موفق نشدم رفتم دکتر و واسم نمونه برداری از رحم نوشته بود وقتی انجام دادم دکتری که ازم نمونه گرفت گفت کمی عفونت دارم ولی وقتی بردم دکتر گفت مشکلی ندارم الان چند روزی میشه خارش دارم و خودمم فکر می کنم عفونت داشتم اون موقع دکتر تشخیص نداده نمونه برداری رو براتون مینویسم و بگین آیا عفونت دارم یا نه؟و یه سوالی هم از حضورتون داشتم آیا ممکنه اگه عفونت داشته باشم باعث عدم باداری شده باشه؟البته پریودام مرتبه و چند روزی تا پریودم مونده
conventional pap,cervical cytology;
satisfactory smear for evaluation.transformation zon present.
negative for intraepithelial lesion and/or malignancy.
no inflammatory exudate is seen
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|