saghar15 نوشته است:f_m_71 نوشته است:sami22 نوشته است:f_m_71 نوشته است: در ادامه ی پس 40 من امروز ازمایش خون دادم که عددش 3 بود و گفتن زیر 10 منفیه . به نظرتون عددش بالا نیست؟؟؟؟؟؟ ایا 8 روز بعد نزدیکی جواب ازمایش بتا قابل قبول هست؟ نیازی به تکرار نیست؟؟؟من 7 بهمن پریود شدم و 18 نزدیکی داشتم که توضیحشو در پست 40 دادم و 26 بهمن ازمایش خون دادم. ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز اولا که نگاتیو یا پزتیو رو معمولا تو آزمایش مینویسن. دیگه وقتی گفتن منفی هست شما چرا استرس دارید اینقدر؟ و اصرار دارید که نکنه اتفاقی افتاده باشه؟ خیالتون راحت 8 روز بعد از نزدیکی تو آزمایش خون بارداری و بخوبی نشون میده. و هیچ نیازی به تکرار نیست .خیالتون راحت باشه.مطمئن تست برای بارداری همین آزمایش خونه که وقتی منفی باشه دیگه هیچ جای نگرانی نیست
ببخشید که دوباره سوال میکنم .به نظر شما عدد 3 در مقابل 10 بالا نیست؟ اخه مال بعظیا 0.1 هست. با توجه به اینکه من 8روز بعد نزدیکی ازمایش خون دادم .به نظرتون دیگه نرم تکرار کنم؟ توضیح رابطه رو در پست 40 دادم. نه دخول صورت گرفت نه تماس الت ها و نه تماس منی یا پیشابفقط میترسم که دست الوده به منی ب واژنم تماس داشته باشه اونم نه دخول فقط تماس سحی دست .ببخشید اما من خیلییییییییییییییییییییی نگرانم
این مقدار هورمون hcg هست و زیر عدد 5 هم که 100% منفیه و یک مقدار طبیعی هست.
با تفاسیر شما هم که کلآ بارداری امکان نداره.
ممنون از راهنامییتون.اما من به دلیل استرس فراوان که دست خودم هست نیست دوباره 29 ازمایش دادم که اینبار هم گفتن منفیه .من 7 رابطه داشتم که 18 و 29 ازمایش خون دادم که هر دو منفی بود.جوابش قابل اطمینانه؟