من تو رابطه ام از کندوم استفاده می کنم و حتی با وجود کاندوم منیداخل واژن خالی نمی شود.من پریود نامرتب دارم و حتی کیست تخمدان که البته گفتن ارثی هستش امکان داره این لکه ها مال این شرایط من باشه؟
kiana222 نوشته است: من تو رابطه ام از کندوم استفاده می کنم و حتی با وجود کاندوم منیداخل واژن خالی نمی شود.من پریود نامرتب دارم و حتی کیست تخمدان که البته گفتن ارثی هستش امکان داره این لکه ها مال این شرایط من باشه؟
kiana_khanom نوشته است: با سلام،
من 25 سالمه. من 8 اسفند پریود شدم و دوره ی پریودم تقریبا 8 روز بود. من مشکل افزایش هورمون پرولاکتین داشتم و تحت درمان دکتر تفریبا یک ماه و نیم هست که از داروی کابرلین استفاده می کنم. ضمن اینکه به دلیل ایجاد موهای زائد از قرص سیپروترون هر شب و قرص اسیرونولاکتون روزی دو عدد به مدت تقریبا سه ماه استفاده می کنم. شب 18 اسفند شب پنجمی بود از بسته ی جدید قرص سیپروترون استفاده می کردم و من در روز 19 اسفند از روی بدشانسی پیشگیری شکست خورده داشتم (بعلت پارگی کاندوم) و منی کاملا در واژنم خالی شد. بلافاصله شست شو انجام دادم و تقریبا دو-سه ساعت بعد از این اتفاق از روش اورژانسی (4 عدد قرص ال دی 2-3 ساعت بعد از این اتفاق و 4 قرص دیگر در 14 ساعت بعد) استفاده کردم. روز 20 اسفند که ازمایش bhcg دادم (بعد از تکمیل مراحل اورژانسی) میزان b hcg برابر 5.2 بود. در توضیحات برگه ی آزمایش کمتر از 10 منفی عنوان شده بود. ولی مسئول ازمایشگاه گفت میزان bhcg باید حول و حوش 0.1 باشد.
حال سوال من این است: ایا احتمال بارداری بوجود داره؟ ایا زیاد بودن hcg بخاطر استفاده از داروهای هورمونی که استفاده کردم یا احتمال بارداری؟! اصلا دلیل اصلی بالا بودن میزان این هورمون چیست؟ چند روزی است که کمر درد دارم آیا به خاطر احتمال بارداری است؟ خیلی میترسم با وجه به اینکه احتمالاً در دوره حساس هم بوده ام. اگر در تاریخ 27 اسفند مجددا ازمایش بارداری رو تکرار کنم جواب قطعی رو بهم میده؟ ایا خوردن این قرصها رو تأخیر یا تسریع پریودی ماه بعد من اثرگذار خواهد بود، چگونه؟ من واقعا نگرانم . ممنون میشم جواب منو فوری بدید... متشکرم
من 25 سالمه. من 8 اسفند پریود شدم و دوره ی پریودم تقریبا 8 روز بود. من مشکل افزایش هورمون پرولاکتین داشتم و تحت درمان دکتر تفریبا یک ماه و نیم هست که از داروی کابرلین استفاده می کنم. ضمن اینکه به دلیل ایجاد موهای زائد از قرص سیپروترون هر شب و قرص اسیرونولاکتون روزی دو عدد به مدت تقریبا سه ماه استفاده می کنم. شب 18 اسفند شب پنجمی بود از بسته ی جدید قرص سیپروترون استفاده می کردم و من در روز 19 اسفند از روی بدشانسی پیشگیری شکست خورده داشتم (بعلت پارگی کاندوم) و منی کاملا در واژنم خالی شد. بلافاصله شست شو انجام دادم و تقریبا دو-سه ساعت بعد از این اتفاق از روش اورژانسی (4 عدد قرص ال دی 2-3 ساعت بعد از این اتفاق و 4 قرص دیگر در 14 ساعت بعد) استفاده کردم. روز 20 اسفند که ازمایش bhcg دادم (بعد از تکمیل مراحل اورژانسی) میزان b hcg برابر 5.2 بود. در توضیحات برگه ی آزمایش کمتر از 10 منفی عنوان شده بود. ولی مسئول ازمایشگاه گفت میزان bhcg باید حول و حوش 0.1 باشد.
حال سوال من این است: ایا احتمال بارداری بوجود داره؟ ایا زیاد بودن hcg بخاطر استفاده از داروهای هورمونی که استفاده کردم یا احتمال بارداری؟! اصلا دلیل اصلی بالا بودن میزان این هورمون چیست؟ چند روزی است که کمر درد دارم آیا به خاطر احتمال بارداری است؟ خیلی میترسم با وجه به اینکه احتمالاً در دوره حساس هم بوده ام. اگر در تاریخ 27 اسفند مجددا ازمایش بارداری رو تکرار کنم جواب قطعی رو بهم میده؟ ایا خوردن این قرصها رو تأخیر یا تسریع پریودی ماه بعد من اثرگذار خواهد بود، چگونه؟ من واقعا نگرانم . ممنون میشم جواب منو فوری بدید... متشکرم
afarin_2 نوشته است: با عرض سلام من در روز 6 پریودم که 4 روز خونریزی داشتم 2 روز لکه های کم رنگ نزدیکی داشتم که اب از پشت باسنم ریخته شد احتمال میدم به سمت واژن رفته باشد. بعد از یک ساعت بعد 4 قرص ld مصرف کردم اما چون روش اورژانسی بلد نبودم به جای 12 ساعت بیشتر از 24 ساعت بعد 4 قرص دیگر خوردم.ایا احتمال بارداری من وجود دارد؟باید چه کار کنم؟اگر جواب بدین ممنون میشم
samia نوشته است: سلام من این ماه چند رابطه برای بارداری داشتم الان نزدیک پریودیمه ولی از چند روز قبل زیر دلم درد دارم سینه هام هم درد می کنه و همش خسته ام یک بی بی چک هم تست کردم ولی خطش دقیقا وسط بود حالا احتمال داره من باردار باشم؟
samia نوشته است: ممنونم آقایm1989 ولی می خواستم بدونم با توجه به جواب بی بی چک احتمال بارداری وجود داره
samia نوشته است: ولی من قبل از پریودی ازش استفاده کردم یعنی باید صبر کنم بعد از تاریخ
پریودی؟
samia نوشته است: ولی من قبل از پریودی ازش استفاده کردم یعنی باید صبر کنم بعد از تاریخ
پریودی؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|