سلام من تو دورانی که لکه بینی داشتم برای معاینه پرده بکارتم رفتم دکتر گفت که پردم ملتهبه و مشکل خاصی نداره..آیا امکانش هست که پردم مشکل داشته باشه و پاره بشه؟اخه نزدیکی داشتم ولی دخولی صورت نگرفت وفقط الت در تماس بوده..
aftab1363 نوشته است: سلام من تو دورانی که لکه بینی داشتم برای معاینه پرده بکارتم رفتم دکتر گفت که پردم ملتهبه و مشکل خاصی نداره..آیا امکانش هست که پردم مشکل داشته باشه و پاره بشه؟اخه نزدیکی داشتم ولی دخولی صورت نگرفت وفقط الت در تماس بوده..
royaeshgh نوشته است: سلام و خسته نباشد
من بعد چند وقت می تونم یکم امیدوار باشم که با وجود حلقوی بودن یا ارتجاعی کسی از نزدیکی من متوجه نمی شه....... من دارم داغون میشم چون خودم نمی خواستم ...
royaeshgh نوشته است: سلام و خسته نباشد
من بعد چند وقت می تونم یکم امیدوار باشم که با وجود حلقوی بودن یا ارتجاعی کسی از نزدیکی من متوجه نمی شه....... من دارم داغون میشم چون خودم نمی خواستم ...
royaeshgh نوشته است: سلام
بله دخول داشتم ولی خونریزی نداشتم. به پزشک مراجعه نکردم.. چون نمی دونم چی باید بگم و از حرفی که بهم میزنه بیشتر می ترسم ...
من قبلا پیش دکتر زنان رفتم و بهم گفته نوعش رو
bahi نوشته است: سلام دوستان
من و دوست دخترم ميخواهيم رابطه جنسي كامل داشته باشيم و ايشان باكره هستند. اگر بخواهم قبل از انجام اين عمل به دكتر مراجعه كنم تا يك مرتبه ايشان را ويزيت كنند و نامه بكارت بگيرم كجا ميتونم برم ؟
واقعاً نمي دونم بايد كجا برم يا از كي بپرسم ؟
آيا هر دكتر زناني اين كار رو انجام مي دهند ؟ آيا درخواست نامه بكارت بكنم ايشان در اختيارم قرار خواهند داد ؟
anita_jojo20 نوشته است: سلام سوال من اينه
در موقع ازدواج معمولا چه ازمايش هايي قبل از ازدواج ميگيرن؟
و
ايا ممكن است فرق داراي پرده نباشد و ايا در موقع بعد ازدواج مرد ممكن است متوجه شود؟
shalizar نوشته است: من قبلا این سوالو مطرح کرده بودم:
3 سال پیش رابطه داشتم با دوس پسرم.دخول انجام نشد یعنی میخواست بشه من عقب رفتم.همون موقع ها رفتم معاینه گفتن پردت فقط خراش برداشته.و سالمی.بعد 3سال رفتم یه دکتره دیگه گفت کلا پردت از بین رفته.و نوع حلقوی هست.باید بیایی بخیه بزنم اما احتمال خونریزی 50 به 50 هست.من که نزاشتم عمل دخول انجام بشه تا حالا نمیدونم چرا گفتن کلا پاره شده؟و جای سواله که چرا 3 سال پیش دکتر گفت فقط خراش داری
خیلی ممنون که پاسخمو دادید. بعده مطرح این سوال من رفتم تهران دکتر.بهم گفت پردت سالمه فقط بیرونش یه کم آسیب دیده جزئی.اونم به مرور زمان درست میشه.گفت پایه پردت سالمه داخلش سالمه.خیلی تعجب کردم که دکتره قبلیم تشخیصش غلط بوده چون 3 سال پیشم چند تا دکتر حرف دکتری که تهران رفته بودمو بهم گفتن.من یه کرم خریداری کردم که برای ترمیم خراش و بریدگی و پارگی هست سوالم اینه اگه مدام استفاده کنم امکان بهبودم هست؟ مارکش اینهsaint-gervais ترمیم کننده قوی آنتی باکتریال.کش درستش کنه
bahi نوشته است: سلام دوستان
من و دوست دخترم ميخواهيم رابطه جنسي كامل داشته باشيم و ايشان باكره هستند. اگر بخواهم قبل از انجام اين عمل به دكتر مراجعه كنم تا يك مرتبه ايشان را ويزيت كنند و نامه بكارت بگيرم كجا ميتونم برم ؟
واقعاً نمي دونم بايد كجا برم يا از كي بپرسم ؟
آيا هر دكتر زناني اين كار رو انجام مي دهند ؟ آيا درخواست نامه بكارت بكنم ايشان در اختيارم قرار خواهند داد ؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|