raha_taranom نوشته است:Aysel_2 نوشته است:raha_taranom نوشته است:raha_taranom نوشته است:elinaze نوشته است:raha_taranom نوشته است:badomak نوشته است:raha_taranom نوشته است:
سلام
به جواب بی بی چک 11 روز بعد از رایطه و مجدادا 15 روز بعد از رابطه در رابطه ای بدون دخول و انزال منی ( پیشاب مطمئن نیستم ) بدون تماس التها در روز 12 پریود دوره 29 روزه میشه ابه نتیجش اطمینان کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمال بارداری در شما وجود نداره
بی بی چک ها معمولا 20 روز بعد از رابطه جواب دقیق دارن
گرچه که روی بعضیهاش نوشته یک هفته بعد از تاخیر پریودی
سلام
من 11 روز بعد از رابطه تست کردم منفی بود
15 روز بعد رابطه منفی بود
20 روز بعد از رابطه منفی
اما 2 روز گذشته و من هنوز پریود نشدم احتمال بارداری با توجه به رابطه هست ؟
بارداری منتفیه.
من دیروز مجددا صبح زود که ادرار غلیظ تست گرفتم منفی بود اما 4 روز گذشته پس چرا من پریود نمیشم ترشحاتم کاملا قطع شده و من اصلا یه چند روزی هم هست که اصلا ترشح ندارم تا به حال سابقه نداشته که پریود نشم 4 روز بگذره امکان داره من 6 بار تست کردم با برند های مختلف اشباه بشه و یا اینکه 22 بگذره هورمون حاملگی تو ادرار نشون داده نشه ؟ خیلی نگرانم
معذرت میخوام الان دوباره رفتم تست کردم بازم منفی بود میشه چند درصد اطمینان کرد 23 روز بعد از رابطه اونم رابطه بدون دخول و انزال اما از پیشاب اونم بطور غیر مستقیم شاید با دست مطمئن نیستم روز 12 پریود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بارداری منتفیه
چرا اینقدر استرس به خودتون را میدین
تست 23 روز بعد از رابطه حتما نشون میده
سلام تروخدا راهنمایی کنید پس چرا 5 روز گذشته من اصلا پریود نشدم دیروزم که 24 روز گذشته بود از رابطه تست کردم بازم منفی بود امکان داره بعد 8 بار تست همه جواب کاذب بدهند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟احتیاج به آزمایش خون هست خیلی نگرانم
با این همه استرسی که شما دارید 4 - 5 روز که سهله 10 - 12 روز هم ممکنه پریودتون به تاخیر بیفته. انقدر تست نکنید وقتی منفیه منفیه دیگه عزیز من. اول از همه آرامش خودتون رو حفظ کنید بعد هم برای دوری از استرس یک آز خون بدید تا جواب 100% منفی تون رو بگیرید و استرس ازتون دور بشه بلکه پریود شید!!!!!!!!
اگرم نشد به متخصص زنان مراجعه کنید شاید نیاز به آمپول باشه.