من تقریبا 3 روز به پریودم مونده و امروز لک بینی دا تشتم و قطع شد. با توجه به روش اورژانسی که 10 روز پیش داشتم .از علائم پریوده و باردار ی.من خیلی استرس دارم. صبح لک بینی داشتم 1بار ودیگه قطع شد
sami22 نوشته است: من تقریبا 3 روز به پریودم مونده و امروز لک بینی دا تشتم و قطع شد. با توجه به روش اورژانسی که 10 روز پیش داشتم .از علائم پریوده و باردار ی.من خیلی استرس دارم. صبح لک بینی داشتم 1بار ودیگه قطع شد
bita66 نوشته است: سلام و با تشكر از محتواي سايت ي سوال داشتم من روز چهارم پريودم نزديكي داشتم
و هنگام انزال همسرم مني خود را بيرون ريخت٣روزبعد پاك بودم دوران پريودي
منظمي دارم ٣٠روزه هست اما همش استرس دارم ك باردار شده باشم و از شدت اضطراب
٧٢ساعت بعد هر چند دير بود قرص لوونژسترل استفاده كردم و همش احساس دردهاي قبل
از پريود شدن رو دارم ممنون ميشم اگه منو از نگراني رها كنيد
meymandi نوشته است: سلام. با نامزدم حدود یک مته و نیم پیش رایطه داشتم . خیلی سعی کردم پیش آب و منی به واژن برخورد نکنه ولی مطمئن نیستم . نامزدم بعد از دو روز پریود شد. اما دوره بعدی پریودیش که باید هفته پیش شروع میشده هنوز اتفاق نیفتاده . احتمال بارداری با وجود پریودی بعد از دوروز هست؟ خیلی استرس داریم اگر میشه زودتر جواب بدین.
heli2 نوشته است: سلام من در بخش دیگه سوال کردم اینجا هم خوندم اما واسم سوال پیش اومد
من پریودم در فصل های اسفند فروردین بهم میریزه
روز اول پریود من 23 اسفند رابطه داشتم با همسرم مایع داخل ریخت اما من احساس سورش و خارش داشتم اما واسه اطمینان روش اورژانسی رفتم 8 روز پریود بودم 2 روز لک اما تو این 10 روز احساس کردم عفونت دارم شستشو دادم اما مایع سفیدی از واژن بیرون میومد
الان از تاریخ پریود من 3 روز میگذره 2 بار تیت دادم منفی بوده دکتر من دارو گیاهی 1 سال پیش برای منطم شدن پریودم تجویز کردن همیشه 2 روز میخوردم تاثیر داشت اما الان 4 روزه فایده نداره
احتمال داره عفونتم شدید باشه که پریود نشم؟
miadjoon نوشته است: سلام
24 ساله هستم.پریودم هر ماه 2 روز جلو می افته. اخرین پری 29 اسفند تا 5 فروردین. 6 فروردین رابطه کامل
داشتم که تمام اسپرم داخل ریخته شد.رابطه بعدی 17 فرودین که هر دو ایستاده بودیم اما الت تناسلی همسرم
داخل بود و اسپرم ریخت داخل. 27 تا 29 این ماه پری می شم .علایم پری دازم اما یه کوچولو سر دردم دارم که ماه
های قبل نداشتم. این ماه شب ها هم وقتی به طرف راستم می خوابم پام به شدت درد میگره و از خواب می پرم.
من باردارم؟
لطفا زود جواب بدید مرسسسسسی
sami22 نوشته است: شما دارید میگید بعد از رابطه ایشون پریود شدن.پس بارداری منتفیه.
meymandi نوشته است:sami22 نوشته است: شما دارید میگید بعد از رابطه ایشون پریود شدن.پس بارداری منتفیه.
ببخشید دوباره سوال میکنم میخواستم ببینم حتی اگر دوروز بعد از رابطه پریود شده باشه بازم احتمال حاملگی نیست؟ یعنی احتمالش نیست اسپرم وارد بدنش شده باشه و در دوران پریودی و یا بعد از آن لقاح صورت گرفته باش؟پس دلیل اینکه پریودی این دوره اش بعد یه هفته تاخیر هنوز شروع نشده چی میتونه باشه؟
miadjoon نوشته است: سلام
24 ساله هستم.پریودم هر ماه 2 روز جلو می افته. اخرین پری 29 اسفند تا 5 فروردین. 6 فروردین رابطه کامل
داشتم که تمام اسپرم داخل ریخته شد.رابطه بعدی 17 فرودین که هر دو ایستاده بودیم اما الت تناسلی همسرم
داخل بود و اسپرم ریخت داخل. 27 تا 29 این ماه پری می شم .علایم پری دازم اما یه کوچولو سر دردم دارم که ماه
های قبل نداشتم. این ماه شب ها هم وقتی به طرف راستم می خوابم پام به شدت درد میگره و از خواب می پرم.
من باردارم؟
لطفا زود جواب بدید مرسسسسسی
iman_prs نوشته است:heli2 نوشته است: سلام من در بخش دیگه سوال کردم اینجا هم خوندم اما واسم سوال پیش اومد
من پریودم در فصل های اسفند فروردین بهم میریزه
روز اول پریود من 23 اسفند رابطه داشتم با همسرم مایع داخل ریخت اما من احساس سورش و خارش داشتم اما واسه اطمینان روش اورژانسی رفتم 8 روز پریود بودم 2 روز لک اما تو این 10 روز احساس کردم عفونت دارم شستشو دادم اما مایع سفیدی از واژن بیرون میومد
الان از تاریخ پریود من 3 روز میگذره 2 بار تیت دادم منفی بوده دکتر من دارو گیاهی 1 سال پیش برای منطم شدن پریودم تجویز کردن همیشه 2 روز میخوردم تاثیر داشت اما الان 4 روزه فایده نداره
احتمال داره عفونتم شدید باشه که پریود نشم؟
با توجه به مصرف قرص اختلال در پریودتون طبیعیه
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|