[quote="mahtab22"]
با سلام
دوست عزیز،با توضیحات شما بنظرم دهانه مجرای واژنتون تنگ باشه!از طرفی هم این امکان وجود داره که پرده بکارت تماماً ازاله نشده باشه!! بازم توصیه میکنم در آمیزشهاتون از کرم و یا ژل بی حس کننده و روان کننده استاندارد استفاده کنید!کم کم بافت اون ناحیه خودشو باز میکنه و روابط جنسیتون به حالت عادی درمیاد!ضمناً ملاحظاتی در زمان آمیزش در نوع پوزیشن هم باید رعایت کنید تا دردتون کمتر بشه!مثلاً یک بالشت کوچیک زیرتون دقیقاً در گودی کمر،قرار بدید تا دهانه واژن بیشتر باز بشه!(ببخشید باز گفتم) و ....
و اما در زایمانها هم مشکلی انشالله پیش نمیاد فعلاً نگران اون نباشید !اما پیشنهاد بعدیم اینه که حتماً به متخصص زنان مراجعه کنید تا هم نظر ایشونو در رابطه به تنگیه دهانه واژن جویا بشید و هم برای التهاب این عضو داروهای مناسب دریافت کنید و درضمن وضعیت الان تتمه پرده بکارتتون هم مشخص بشه
موفق باشید
haale نوشته است:mahtab22 نوشته است:
خواهر من
خونریزی که شما شاهدش بودی، هیچ ارتباطی به نوع بکارت شما نداره. منظورم اینه که ارتجاعی بودن یا حلقوی بودن نمی تونه میزان خونریزی رو تعیین کنه که کم هست یا زیاد!
به طور یقین، اولین دخول شما به حدی عمیق بوده که نه تنها بکارت رو ازاله کرده، بلکه ورودی واژن شما رو پاره کرده. چطور شما همون شب با درد زیاد و بند نیومدن خونریزی به این مورد شک نکردین؟ باید همون شب به بیمارستان منتقل می شدین تا یه جراحی کوچیک انجام می شد و با چند تا بخیه، پارگی ورودی واژن شما (در حقیقت آلت تناسلی تون) برطرف می شد.
اصلا می دونید چند واحد خون از دست دادین توی اون سه روز؟
در روال معمول، بعد از این اتفاق، شما تا یک ماه به هیچ وجه نمی تونید دخول رو تجربه کنید چون هنوز بافت های اون قسمت سلامت خودشون رو پیدا نکردن و نیاز به گذشت زمان هست برای بهبودی کامل.
الان، با توصیفات شما، می شه گفت که محل پارگی، تقریبا خودش یه جور ناقصی جوش خورده و شاید شاید شاید هنوز به همون شکل مونده و زخم شده و یا چیزی مثل این! واسه همینه که شما هنوز هم درد رو دارین.
با مشورت با یه پزشک خوب، مطمئن بشین که بهترین راه برای شما چی هست؟ جراحی یا تحت درمان بودن و استفاده از مثلا پماد یا هر چیز دیگه ای!
اول برای بهبودی دستگاه تناسلی تون اقدام کنید بعد به فکر یه رابطه ی خوب و کامل و لذت بخش باشین
بعد از اینکه این مساله، حل شد، می تونید با رعایت تمام نکاتی که بارها در این سایت عنوان شده، با انجام یه معاشقه ی عاشقانه و بسیار عالی، یه دخول سرشار از لذت رو هم تجربه کنید.
شاد باشید.
هاله عزیز با سلام و تشکر فراوان
شب اول اصلا رابطه رو ادامه ندادیم و فقط یه دخول انجام شد وبعدش خونریزی کردالبته یکی 2 دقیقه طول کشید تا خون از واژن بیرون امد
بعد از اون 2 ماه گذشت تا رابطه ی بعدی انجام شد
البته توی رابطه ای که با دست داشتم خوریزی نشد
که رابطه بعدی هم دخولی انجام نشد اما با ورود خیلی خیلی کم از الت خونریزی کرد
ایا پارگی عمیق یعنی پاره شدن دهانه واژن؟؟؟
ایا مشکل بزرگی؟و در اینده و برای زایمان هم مشکل ایجاد میکنه؟
با سلام
دوست عزیز،با توضیحات شما بنظرم دهانه مجرای واژنتون تنگ باشه!از طرفی هم این امکان وجود داره که پرده بکارت تماماً ازاله نشده باشه!! بازم توصیه میکنم در آمیزشهاتون از کرم و یا ژل بی حس کننده و روان کننده استاندارد استفاده کنید!کم کم بافت اون ناحیه خودشو باز میکنه و روابط جنسیتون به حالت عادی درمیاد!ضمناً ملاحظاتی در زمان آمیزش در نوع پوزیشن هم باید رعایت کنید تا دردتون کمتر بشه!مثلاً یک بالشت کوچیک زیرتون دقیقاً در گودی کمر،قرار بدید تا دهانه واژن بیشتر باز بشه!(ببخشید باز گفتم) و ....
و اما در زایمانها هم مشکلی انشالله پیش نمیاد فعلاً نگران اون نباشید !اما پیشنهاد بعدیم اینه که حتماً به متخصص زنان مراجعه کنید تا هم نظر ایشونو در رابطه به تنگیه دهانه واژن جویا بشید و هم برای التهاب این عضو داروهای مناسب دریافت کنید و درضمن وضعیت الان تتمه پرده بکارتتون هم مشخص بشه
موفق باشید