136107 نوشته است: سلام و خسته نباشيد از اونجايي كه نميدونستم سوالمو كجا مطرح كنم اينجا مطرح ميكنم اميدوارم كه جوابمو بديد حقيقتش فكر ميكنم كه ميل جنسي ضعيفي ندارم ولي حين رابطه با همسرم با وجود اينكه همسرم براي اينكه من لذت بيشتري ببرم هر كاري ميكنه ولي من لذت چنداني ندارم البته اين رو هم بگم كه ما در دوران عقديم وهيچ وقت رابطه كامل نداشتيم من بابت اين قضيه كه در مقابل كاراي همسرم نميتونم تحريك بشم يا خيلي خيلي جزئي ناراحتم حتي يك بار با گذشت تقريبا 2 ساعت حس چنداني نداشتم و بيشتر موارد براي اينكه همسرم از رابطمون لذت ببره وانمود ميكنم كه لذت ميبرم ميخواستم در اين مورد من رو راهنمايي كنيد و اگر راهكاري رو داريد ممنون ميشم اگر امكانش هست راجب قرص ويتاگونس يكسري اطلاعات ميخواستم راجب خواص و ضرر و زيانش و اگر داروي بيخطر و موثر تر ديگري رو ميشناسيد ممنون ميشم راهنماييم كنيد و اصلا احتياجي هست كه بابت اين قضيه دارو مصرف كنم
با سلام
دوست گرامی،چند چیز میتونه در عدم لذت شما تاثیر داشته باشه که عبارتند از:
1-عدم تمرکز در هنگام تحریک شدن!
2-داشتنه استرس در اون زمان! که میتونه در اثر استرس دیده شدن و یا ازاله بکارت و یا ترس حاملگی باشه!
3- عدم و یا کم ترشح شدن هورمون جنسی!
4-عدم تحریک شدن درست از طرف شریک جنسی!!
5-انتخاب عدم پوزیش مناسب!
6-عدم نور کافی و یا مناسب،صدای نامانوس، مکان نامناسب و... که در برهم زدن تمرکز شخص موثره!
و.....
اگر از قبل اینگونه نبودید(مثلاً هنگام نوجوانی آیا به اورگاسم میرسیدید؟؟) باید بیشتر در مسائل فوق دقت کنید!البته فکر میکنم بیشترین معضل،مربوط به عدم تمرکز شما باشه که البته با ازدواج و انجام روابط جنسی کامل،مشکل حل میشه
در مورد داروها هم باید متخصصین سایت نظر بدن!اما توصیه میکنم کمتر از اینگونه داروها(مخصوصاً داروهای هورمونی) استفاده کنید چون هر داروئی عوارضی داره که شاید در دراز مدت شخص رو دچار مشکلاتی بکنه!
موفق باشید