سلام چه خواکی های ممکنه باعث سقط جنین بشه خصوصا ماهی اول؟<xml><o></o>
درسته که مصرف بیش از حد مادر باردار از ویتامین
a
خطر ناک است؟<o></o>
a
خطر ناک است؟<o></o>
YANA نوشته است: سلام چه خواکی های ممکنه باعث سقط جنین بشه خصوصا ماهی اول؟<xml><o></o>
a
خطر ناک است؟<o></o>
YANA نوشته است: سلام چه خواکی های ممکنه باعث سقط جنین بشه خصوصا ماهی اول؟<xml><o></o>
a
خطر ناک است؟<o></o>
YANA نوشته است: سلام آزمایش
bta
برای چی انجام میشه ؟<xml><o></o>
وزمان انجامش کیه؟<o></o>
کدوم آزمایشگاهها انجام میدن؟
YANA نوشته است: سلام
اینکه از آزمایش بتا میشه تشخیص داد که جنسیت جنین چی هست درسته؟
اصلا راهی هست بجز سونوگرافی که جنسیت رو نشون بده؟ (که بشه زودتر از 3-4 ماهی انجامش داد)
YANA نوشته است: سلام
اینکه از آزمایش بتا میشه تشخیص داد که جنسیت جنین چی هست درسته؟
اصلا راهی هست بجز سونوگرافی که جنسیت رو نشون بده؟ (که بشه زودتر از 3-4 ماهی انجامش داد)
rvgn نوشته است: سلام
من تقریبا 2 ماه پیش رابطه داشتم البته رابطه از جلو نبود.با این حال هم از کاندوم استفاده کردیم هم قرص hd.اما نوبت دوم حدودا 4ساعت با تاخیر قرص خوردم.تقریبا 1-2 هفته بعد از اون پریود شدم.اما از اون موقعه تا الان نزدیک به 2 ماه و چند روزه که پریود نشدم.اینقدر استرس داشتم که حتی 4 بار در زمان ها و ساعت های مختلف بیبی چک هم استفاده کردم هر 4جواب هم منفی بود.اما نمیدونم چرا پریود نمیشم.(یه مدت تقریبا زیاد hd مصرف میکردم)ممنون میشم بدونم علت چیه؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|