yashel نوشته است: سلام دوستان من امروز رفتم پيش يه دكتر معروف و ظاهرا اينطور كه سرش شلوغ بود بايد كارش خوب باشه بعد از معاينه گفت پردت ارتجاعيه و اون نوار باريك هم اضافه بوده(در پست قبل اشتباه گفتم به حالت افقي كه تصحيح ميكنم به حالت عمودي هست و الان از وسط دو نيم شده و بسيار باريك به قطر 2 ميليمتر هست) و گفت ترميم بند بيخوده و بايد كامل برش داري حالا من با دو مشكل مواجه شدم كه تصميم گيري واسم سخت شده و از دوستان ميخوام بيان نظر بدن و راهنماييم كنن خواهشا
اگه اون نوار رو كامل بردارم اثري ازش نميمونه اين طور كه دكتر گفت ولي اينجوري چون پردم ارتجاعيه و خونريزي وجود نداره موقع نزديكي اونوقت داماد آينده ميتونه به من مضنون شه كه ممكنه قبلا رابطه داشتم . اما اگه بتونم دوباره اون نوارو بهم وصل كنم و به هر صورتي ترميم كنم ديگه كسي نميتونه بهم اين شك و ضن رو داشته باشه كه چون پردم ارتجاعيه رابطه داشتم.
من از خانواده نسبتا مذهبي هستم و واسه خودم و خانوادم وجود پرده و باكرگي مهمه خودمم بين مردم به نجيب بودن معروفم الانم ناخواسته دچار اين اشتباه شدم و مثل آش نخورده و دهن سوخته مي مونم .خواهشا بگيد با اين اوصاف من چيكار كنم.در ضمن اين دكتر گفت هزينه برداشتن اون نوار هم 280 هزار تومن ميشه كه تقريبا معقوله.
نميدونم اينجا چرا اينقدر سوتو كوره كسي زياد پست نميزنه بر خلاف بعضي تاپيكا خداييش بياين نظرتونو بگين ممنونم از همتون
با سلام
با اجازه از تمامی منتقدینم!
راستش اگه دارم جوابی خدمتتون می دم، به دلیل علاقه ی زیادم به مسائل جنسی نیست. اگه بعد از خوندن، ناراحت شدین بهم بگین
ممنون!
من پیشنهاد می کنم به یه دکتر دیگه هم مراجعه کنی.
معمولا زمان معاینه ی پرده ی بکارت بین علما اختلاف می افته و هرکسی یه چیزی می گه. تا از چند نفر یه نظر رو چندبار نپرسی نمی تونی یه دید درست داشته باشی.
شما که بکارتت سالمه و ارتجاعی هم هست. زمان ازدواج به راحتی می تونی گواهی سلامت بگیری وقتی هیچ چیزی وارد واژنت نشده پس نگران هیچی نباش.
اون بند هم، اگه واقعا طبق نظر پزشک ها، جزئی از دستگاه تناسلی ات بوده و مادرزادی بوده به راحتی قابل تشخیص هست، حتی اگه تا 5 سال دیگه همونجوری بریده شده باقی بمونه!!!!!!
الان زود تصمیم نگیر و هزینه ی اضافی رو بر خودت تحمیل نکن.
اول از نظر پزشکای دیگه هم مطمئن شو و بعد با مشورت باهاشون برای هر کاری که لازم می دونن اقدام کن.
خدمت آقا مهدی...
امیدوارم همه چیز، به زودی، تغییرات مثبتی داشته باشه تا باعث بشه آرامش زیبایی سراسر روز و شبهاتون رو در بر بگیره.