milinem نوشته است:m1989 نوشته است:milinem نوشته است:milinem نوشته است: نامزده من 20ام اسفند ماه عادتشون تموم شد و پاک شدن... بعد عید حدودای 15ام یه رابطه داشتیم ...ایشون باکره هستن... بعد از اون ایشون درد های مربوط به عادت ماهانه مثل درد زیر شکم و پا رو داشتن .......ایشون عادتشون نامنظمه و دوره قبلی 40 روز بودن
من بی بی تست گرفتم و جواب منفی بود حدود23 ازمایشگاه رفتم و ازمایش بتای HCG رو خواستم براشون... و بم گفتن جواب منفی....ازشون مقدار شو پرسیدم گفتن 7
الان دوشنبه 4 اردیبهشت..
ببینید الان از 15 اسفند دیگه نشدن که نزدیک 50 روز میشه... ...مدارم از درد زیر شکم ولی درد کم وکنار شکمشون ناله میکردن البته میگت زیاد نیست ...رفتیم دکتر براشون سونوگرافی و ازمایش خون و هورمون نوشت.... جواب سونو این بود..... تخم دان راست نرمال یک دو فولیکول کوچک دیده میشود... تخم دادن سمت چپ یک کیست با ابعاد 23در30 دیده میشود که هموژنیک است.....جواب ازمایش همورمونش هنوز نیومده ولی ازمایش خون bhcg بازم گفتن منفیه....
دکتر براش دوتا امپول نوشت ک گفت با اینا پریود میشی..
نظرت چیه؟؟
بخاطر کیست عادت نمیشن
هنوز احتمال بارداری هست؟
واقعا ممنونم
ممنون که جواب این پستو دادید و نگرانیمو رفع کردید........ گفتید که احتمال بارداری منتفیه و به خاطر کیسته و با امپول عادت میشن
حالا سوال من اینه ایشون دیروز مقداری درد داشتن کمی بیشتر رفتن یکی از دو تا امپولو زدن امروز دردشون کمتر شده و فردا باید امپول اخرشو بزنه
حالا با زدن دومی حتما میشه؟؟ اگه نشه به چه علتی میتونه باشه؟؟
پريود شدن بعد از تزريق امپول در افراد متفاوته.
اگه اين تايم بيشتر از دو هفته شد مجددا به پزشك مراجعه كنين. نگران نباشين پريود ميشن چون با توجه به دو جواب آز بتا، بارداري اتفاق نيفتاده.
امپول اولو که زد فرداش پریود شد.. دیگه دومی نزد...پس با این اوصاف دیگه حاملگی برطرف دیگه؟؟
کیست چی اونم از بین مبره؟
milinem جون چيه خيلي بچه دوس داري؟؟؟
اخه مرد مومن، همسرت دو بار از بتا داده جوابش منفي بوده پريودم كه شدن، باز صحبت از بارداري ميكني!!! خبري از بچه ني، هزار درصد مطمئن باش.
امپول دومو دكتر گفت نزنه يا خودتون نزدين؟ اگه اشتباه نكنم اونا دو تا امپول پروژسترون بودن كه علاوه بر اينكه برا پريود شدن تزريق ميشن به سيكل پريود نظم هم ميدن.