سلام! بنده اولین بار که با همسرم نزدیکی کردم اواسط زمستان سال گذشته بود که فقط برای دو سه ثانیه بود وصرف پرده ام پاره شد و این بار دومی است که ابتدا از کاندوم استفاده کردیم ( درد زیاد داشت) و بار دوم بعد از ادرار که مبادا منی در نل ادرار باقی بماند همسرم آ ل ت اش را با آب شست و نزدیکی کردیم دفعه سوم هم به همین ترتیب و در هر سه مورد از روش بیرون کشیدن کار گرفتیم یعنی انزال در بیرون از واژن رخ داد. بعد از آن در قسمت زیرناف کمی درد احساس می کردم و بعد از یک هفته دوره پریودم شروع شد برخلاف دفعه های قبلی که چهار روز طول می کشید این بار پریود یک روز طول کشید و از آن به بعد در قسمت زیر ناف که حاشیه های شکم را نیز در بر می گیرد بعضی روز ها درد خفیف وگاهی شدید احساس می کردم ولی چند روزی میشه که درد ندارم لطفا راهنمایی ام کنید آیا دلیل بر حامله بودن است؟ خیلی استرس دارم در صورتیکه سایر علایم بار داری احساس نمی شود. ما دقیقا در تاریخ پنج فروردین سال جاری رابطه داشیتم و در تاریخ شانزدهم فروردین ادرارم خونی بود یعنی سرخ رنگ وهیچ درد ویا سوزشی احساس نمی کردم الان شش روز بیشتر به پریودم نمانده. لطفا راهنمایی ام کنید خیلی نگران هستم واسترس دارم. باید بگویم که در دوره عقد هستم.