elinaze نوشته است:Sherminn نوشته است: سلام
دختری 18 ساله هستم با پریود نا منظم ازحدودا دوره 28 روزه تا 34 روزه , 11 اسفند رابطه جنسی محافظت نشده داشتم ولی منی روی واژنم نریخت اما پیشاب به واژنم برخورد داشته و 20 یا 21 اسفند پریود شدم و پریودم کمی کوتاه تر از دوره های قبل طول کشید (قبلا 5 تا 6 روزه این بار 4 روزه) ولی فروردین ماه پریود نشدم و تا امروز هم خبری از پریودم نیست , آیا با این شرایط احتمال بارداری هست؟ اگر باردار نیستم چرا تا کنون پریود نشدم؟ اگر باردار باشم امکان سقط با آمپول یا قرص . . . وجود داره؟ بی بی چک در این مرحله از بارداری چند درصد درست عمل میکنه؟ امکان دادن آزمایش بتا هم ندارم خواهشمندم به همه سوال هام جواب بدین , ممنون
سلام
شما ذکر نکردید که رابطه تون در چه روزی از سیکل پریودتون بوده اما در هر صورت اگه پریود اسفند ماهتون خونریزی کامل بوده بارداری منتفیه. همین استرس بارداری میتونه دلیلی برای تاخیر پریودتون باشه. بله بی بی چک الان جواب میده. گرچه اگه در روزهای پرخطر نبوده باشید احتمال بارداری با شرایط شما نیست.
سلام مجدد
من شرمین هستم ولی متاسفانه کاربر جدید هستم نمیتونم روزانه بیشتر از 1 پست کنم , با یوسر دوستم پست میکنم
با توجه به نا منظم بودن پریودم اطلاعی ندارم در کدوم سیکل از پریودم بوده و در دوره پر خطر بده یا نه؟ میشه ازتون خواهش کنم با توجه به تاریخ هایی که دادم خودتون جواب این سوال رو بدین
تقریبا 1 ماه از زمان پریودم می گذره ولی من پریود نشدم , ممکنه که استرس باعث بشه 1 ماه پریود عقب بیوفته؟ مرسی از راهنماییتون. . .