sepideh90 نوشته است:arnoosh نوشته است: با سلام.
دختری 22 ساله هستم.پریود های منضم دارم به ترتیب روبرو(از راست به چپ): 29 28 31 27 30 27 33 26 29 روزه
در روز 20ام قاعدگی رابطه ی جنسی داشتم.منی مستقیم روی واژنم نریخت ولی روی دست شریکم ریخت و اون بدون اینکه متوجه باشه دستش آغشته به منی هست در طول رابطه چند بار دستش رو به واژن من کشید(من باکره هستم) الان 24 ساعت از رابطه گذشته و من چون پریود منظم دارم و تا به حال از قرص های ضد بارداری استفاده نکردم نمیخوام نظم هورومونی بدنم رو به هم بزنم. لطفا من رو راهنمایی کنین که احتمال بارداری هست یا نه! خیلی نگران هستم.
دوست عزیز
اولا نمیشه گفت که پریودهای شما منظمه چون مثلا بین کمترین و بیشترین 7روز فاصله اس.اما در کل باتوجه به اینکه روز 20 سیکل رابطه داشتید میشه گفت خطر کمه چون معمولا تو این تایم دیگه نباید تخمکی وجود داشته باشه تا بارور بشهبعلاوه منی مستقیم تخلیه نشده و فقط دست مالیده شده که باز ریسک کمتر از تماس مستقیم منیه تو این حالت.اما نمیشه گفت که احتمال هم کاملا صفره.تصمیم با خود شماست میتونید منتظر باشید تا پریود بشید یا از قرص اورژانس استفاده کنید اما بنده به شخصه نظرم به صبر کردنه اما باید نظر سایر کاربران رو هم بببینید.
سلام،
من توی این چند ماه تجربهای که داشتم، به این نتیجه رسیدم که نباید مته به خشخاش گذاشت و برای هر اتفاق کوچیکی از روش اورژانسی استفاده کرد و یا دائم به اینکه آیا حامله هستم یا نه فکر کرد.
قبل از هر چیز باید وقت پیشگیری دقت کرد، اگر اتفاق واضحی افتاد و احتمال بارداری خیلی بالا بود، از روش اورژانسی استفاده کرد. اگر هم با تمام دقتی که شده، باز هم فهمیدیم که بارداریم، حتماً حکمتی داره و نباید این نعمت خدا رو ناشکری کرد.
اعصاب آدم خیلی خیلی روی عملکرد بدن و بخصوص رحم و ... موثره.