hitman_h نوشته است: با سلام.من چند وقت پیش درد عجیبی تو بیضه هام احساس کردم.....رفتم دکتر برام سونوگرافی نوشت بعد انجامش فهمیدم هریکسل درجه 1 دارم...دکتر پیشنهادش صبر بود که با مرور زمان شاید خوب بشه اگر نشد عمل کنم...الانم دردش اذیتم میکنه راه حلی جز عمل نیست الان موقیت عمل ندارم دردشم اذیت میکنه...........و اینکه این خطر ساز نیست؟یا خروج منی بدترش میکنه؟
واریکوسل درجه 1 احتیاج به عمل نداره. فقط باید مراقبت های لازم را مدنظر قرار دهید. مثلاً حتی المقدور از انجام ورزش های سنگین که باعث زور زدن می شود اجتناب کنید (مثل وزنه برداری) یا از انجام کارهای دشوار مثل بلند کردن اجسام سنگین هم خودداری کنید.
برای تسکین درد بیضه میتونید از اسپری های بی حس کننده استفاده کنید. چون اسپری فوق دارای ماده لیدوکائین بوده و موجب می شود پس از اسپری کردن در ناحیه بیضه، درد آنرا کمتر احساس کنید.
اگر شدت واریکوسل در حدی نباشه که در آزمایش اسپرم خللی وارد کنه و در زمان نزدیکی مشکلی نداشته باشید احتیاج به عمل هم نداره.
به منظور عدم سرایت واریکوسل به درجات بیشتر باید سعی کنید از خود ارضایی یا روابط جنسی افراط گونه که منجر به تخلیه منی شود دوری کنید ولی اگه اعتدال در روابط جنسی حفظ بشه در عود واریکوسل تأثیر نداره. ضمناً جهت کاهش درد بیضه سعی کنید همیشه از لباس زیر گشاد استفاده کنید.