با سلام و عرض احترام و تشكر از سايت خوبتون! من يه سوال از خدمت آقاي دكتر دارم: من ٢١ ساله هستم و از وقتي يادمه قاعدگي نا منظم داشتم اولين دفعات خوب بود ولي بعد ها به شدت نا منظم شد تا جايي كه بعد از ٢ ٣ سال اصلا پريود نشدم وبعد از انجام سونو و آزمايشتشخيص دكتر غدد تنبلي تخمدان بود( سابقه ي اين بيماري در خانواده وجود داره) قرص مدروكسي پروژسترون ٥ تجويز شد كه بايد از روز 16 به مدت 10 روز مصرف ميشد كه با مصرف قرص ها بعد از 7 يا 8 رو قاعدگي اتفاق مي افتاد اين قرص ها به مت ٣ سال مصرف شد وبدون قرص پريودي در كار نبود تا اين مهر ماه سال 90 يعني 8 ماه پيش بعد از مصرف 10 روزه ي قرص ها لكه هاي خون مشاهده شد كه بعد از 3 روز تمام شد و طبق روال پريود شدم يعني 7 روز بعد از اتمام قرص، ماه هاي بعدي هم دقيقا همين اتفاق افتاد و گاهي قطره هاي خون مشاهده ميشد سونو و آز هيچ مشكلي را نشان نداد حتي آزمايش خون تنبلي تخمدان را رد كرد اما باز بدون قرص ها قاعدگي رخ نداد الان حدود 8 ماه است كه اين مشكل را دارم يعني بعد از اتمام قرص لكه بيني كه جز پريود نيست لطفا من را آگاه كنيد كه مشكل چيست؟ من در دوران عقد بسر ميبرم و نگرانم كه در آينده براي بارداري با مشكل مواجه شم!سوال ديگر اين كه آيا من بدون قرص تخمك گذاري ندارم؟با تشكر