با سلام و خسته نباشی.
من به مشکلی بر خوردم.امیدوارم بتونین بهم کمک کنین.
من تقریبا پریودهای نامنظم داشتم.(یعنی چهار پنج سال نامنظم بعد چند سال منظم و 28 روزه.و دوباره چند وقت نامنظم.چند وقت منظم).ولی سابقه اینکه پریودم از یک هفته بیشتر به تاخیر بیافتد نداشتم.از فروردین امسال یعنی 20 فروردین 91که باید پریود می شدم.پریود نشدم. بعد از 25 روز به مدت 8 روز لکه بینی داشتم.بعد به مدت 12 روز پاک بودم ولی بعد از 12 روز باز به مدت 20 روز لکه بینی داشتم.و پاک شدم.با مراجعه به دکتر و انجام آزمایش تنبلی تخمدان تشخیص داده شد.الان قرص
متفورمین را شروع کردم.و برای منظم شدن پریودام قرص مدروکسی پروژستون 5 ،هر روز 2تا به مدت 10 روز تجویز شد.بعد از دو روز از تمام شدن قرص مدروکسی الان سه روزه باز لکه بینی دارم که پریود نمیشه اسمشو گذاشت.الان نمیدونم باید چیکار کنم.یعنی مشکل تنبلی تحمدانم خیلی حاده که با قرص مدروکسی هم درست پریود نشدم؟باید چیکار کنم؟
سوال دوم: یه مشکل بزرگتره دیگه هم پیدا کردم که از همون اوایل فروردین امسال درد شدید پایین کمر داشتم.اگه اشتباه نکنم کلیندامایسین رو 7 روز استفاده کردم خوب شد.ولی با شروع لکه بینی تا الان همان درد شدید رو دارم.در ضمن احساس خارش و سوزش در دهانه واژنمم داشتم که دکتر کلیترومازول و کانازول تجویز کرد که خارش حل شد ولی سوزش ادامه داشت.و اصلا نمیتون نزدیکی داشته باشم.چون دردناک و با سوزشه زیاده. تا اینکه دو روز پیش از دوش واژینال استفاده کردم.بهتر که نشده هیچ.سوزش به نواحی بالاتر هم کشیده شده ومخصوصا هنگام ادرار کردن و بعد از آن سوزش خییییییییلی شدید دارم
خواهش میکنم کمکم کنید.