m1989 نوشته است:universe_s نوشته است:m1989 نوشته است:universe_s نوشته است: سلام. روز بخیر.
من آخرین بار 2 خرداد پریود شدم. 11 خرداد هم رابطه بدون دخول با نامزدم داشتم. پریودم 6 روزه اس و طول دوره هام معمولا 27-28 روزه اس. البته بعضی وقتا چند روز اینور اونور هم میشه.
رابطه در حد تماس بود که نمیدونم پیشاب با دهانه واژن تماس داشت یا نه. اما مطمئنم منی اصلا" نریخت.
با این توضیحات خطری هست یا نه؟
سلام
پیشاب هم حاوی اسپرمه.
اگه پیشاب با واژن تماس نداشته که خطری وجود نداره.
اما اگه تماس داشته با توجه به اینکه رابطه در روز 9 پریود بوده یه احتمال خیلی ضعیفی وجود داره (خیلی سخت گیری کردم نه!).
به هر حال برا اطمینان از رخ ندادن بارداری میتونین بی بی چکو 21 روز بعد رابطه تست کنین یا برین آز بتا بدین.
ممنون.
من بعد از رابطه زود خودمو با دستمال پاک میکردم. اگرم پیشاب تماس داشته مقدارش خیلی کم بوده. نامزدمم قبلش ادرار کرده بود.
بازم اون خطر ِ ضعیف وجود داره؟!
خواهش می کنم.
من سعی کردم نگم احتمالش صفر درصده. شاید و اما و اگر زیاد داره چون مطمئن نیستین دستتون خط خورده یا نه.
شما در حد همون اپسیلون درصد احتمال بده.
به نظر من احتمال بارداری صفر وجود نداره مگه اینکه خانم طبقه ی پایین باشه و اقا رو پشت بوم! تازه در رو هم قفل کرده باشن!!!
احتمال بارداری با پیشاب زیر 10 درصده اگه بنظر من باشه که از هر 1000 نفر یکی با پیشاب و البته اینچنین روابطی باردار میشه
ولی کلا در اینچنین روابطی کسی تا بحال در این چند سال فعالیت من در سایت باردار نشده و از نظر من کسانی با اینچنین روابطی باردار میشن که که جز بد شانس ترین افراد باشن
ولی چون موضوع رو میخوان خیلی علمی جلوه بدن میگن بارداری با پیشاب ممکن هست کخ ممکنه اما در حالت نرمال و چنین روابطی اصلا ممکن نیست