سلام.لطفا منو راهنمایی کنید .
لطفا این سونو کامل واسم توضیح بدین.(1-ازش چی می فهمید؟ 2-من چکار باید بکنم؟)
من 25 سالمه 4ساله ازدواج کردم و الان حدود یکسال و چهار ماه قصد بارداری دارم و لی تا حالا نشده. از قرص کلومیفن جواب نگرفتم دکتر به من این داروها رو داد و گفت که روز 13عادت برم سونو واژینال بدم .
من از روز سوم تا هفتم عادت شبی یک عدد قرص لتروزول و روز هشتم و نهم امپول مریونال زدم..
من دیروز رفتم سونوگرافی واژینال دادم .(روز 13 عادت) نشون دکتر دادم ولی چیزی نگفت.حالا شما کمکم کنید بگید از این سونو چی متوجه میشین؟
گزارش سونوگرافی:
رحم به ابعاد 30*46 میلیمتر مشاهده شد.
ضخامت اندمتر 7 میلیمتر است.
اکوی میومتر نرمال است .
تخمدانها با نمای سونو گرافیک نرمال مشاهده شدند.
سایز فولیکول در تخمدان سمت راست 17/3و16/6و15/3و12/8 م م و در تخمدان چپ 12/3و7/3و6/7و7/1 م م مشاهده شد.
کلدوساک خلفی فاقد مایع ازاد می باشد.
در تخمدانها ضایعه پاتولوژی مشاهده نشد.
لطفا این سونو کامل واسم توضیح بدین.(1-ازش چی می فهمید؟ 2-من چکار باید بکنم؟)
من 25 سالمه 4ساله ازدواج کردم و الان حدود یکسال و چهار ماه قصد بارداری دارم و لی تا حالا نشده. از قرص کلومیفن جواب نگرفتم دکتر به من این داروها رو داد و گفت که روز 13عادت برم سونو واژینال بدم .
من از روز سوم تا هفتم عادت شبی یک عدد قرص لتروزول و روز هشتم و نهم امپول مریونال زدم..
من دیروز رفتم سونوگرافی واژینال دادم .(روز 13 عادت) نشون دکتر دادم ولی چیزی نگفت.حالا شما کمکم کنید بگید از این سونو چی متوجه میشین؟
گزارش سونوگرافی:
رحم به ابعاد 30*46 میلیمتر مشاهده شد.
ضخامت اندمتر 7 میلیمتر است.
اکوی میومتر نرمال است .
تخمدانها با نمای سونو گرافیک نرمال مشاهده شدند.
سایز فولیکول در تخمدان سمت راست 17/3و16/6و15/3و12/8 م م و در تخمدان چپ 12/3و7/3و6/7و7/1 م م مشاهده شد.
کلدوساک خلفی فاقد مایع ازاد می باشد.
در تخمدانها ضایعه پاتولوژی مشاهده نشد.