mehdimm نوشته است: با سلام خدمت جناب دکتر
مشکلی که من داشتم مربوط به نامزدم میباشد که از طرف ایشان مطرح میکنم:
خانم بنده 26 ساله حدوده 3 دوره هست که دوره پریودی ایشان 31 روزه شده از 2روز قبل یعنی 29 روز شروع به احساس پریودی میکنند ولی روز 31ام پریود میشوند لطفا بنده را راهنمایی کنید که نیاز به مراجعه به پزشک متخصص میباشد یا خیر؟
خیر، اینگونه تغییرات مختصر نیازی به بررسی ندارد چون ممکن است این علایم بر اثر تغییرات هورمونی موقتی ایجاد شده و خودبخود برطرف گردد.
نقل قول:
در ضمن یک سوال دیگری نیز داشتم:
من و خانومم نزدیکی با هم نداشتیم(نامزدیم خوب) ولی در حد لمس کردن هم و غیر از عمل دخول کارهایی که در حین نزدیکی انجام میشد را انجام دادیم(تحریک کلیتوریس و ...) ، من توجه شدم که نمیتوانم با تمام تلاشم با تحریک برخی نقاط (بجز جی) به ارگاسم برسانمشون خانم بنده هیچ آشنایی از اندام خودشان ندارند و شاید من بیشتر از ایشون میدونم سوالم این بود که خود ارضایی آیا کمکی به ایشان در شناخت نقاط حساس و همچنین تسلط بر تحریک این نقاط و در نتیجه کمک به من در تحریک آن نقاط میکند یا نه؟!! اگه نه روش دیگری پیشنهاد بدهید با تشکر
من چون خانومم رو خیلی دوست دارم برا همین این مسائلشون هم برا خودم مهم میدونم تا کمکشون کنم
خانمها معمولا بسیار دیرتر از آقایان به ارگاسم می رسند و برخی هیچگاه این حالت را تجربه نخواهند کرد. آشنایی با اندام تناسلی و نقاط حساس دیگر مانند نوک سینه ها و سایر نقاطی که ممکن است باعث تحریک جنسی فرد شود قطعا کمک کننده خواهد بود. من از کلمه «خود ارضایی» استفاده نمی کنم چون نسبت به این کلمه حساسیتهایی وجود دارد؛ بلکه به نظر من آشنایی با اندام تناسلی و روند عملکرد جنسی که در اینجا بیان شده در ایجاد یک رابطه جنسی موفق بسیار مفید می باشد.
یک نکته دیگر اینست که معمولا مردها به سرعت به حالت حداکثر تحریک جنسی رسیده و خانمها معمولا این روند را ادامه داده و مرد به ارگاسم می رسد؛ به دنبال آن اکثرا مرد دیگر تمایلی به ادامه ارتباط جنسی ندارد و شاید نمی داند که زن به ادامه رابطه جنسی نیاز دارد؛ این درحالیست که زن هنوز در حالت تحریک و تهییج جنسی قرار دارد و متاسفانه زنها اکثرا در رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا می کنند.نکته دیگر اینست که زنها برخلاف مردان توانایی رسیدن به چندین ارگاسم در یک رابطه جنسی را نیز دارند.
یک نکته دیگر اینست که معمولا مردها به سرعت به حالت حداکثر تحریک جنسی رسیده و خانمها معمولا این روند را ادامه داده و مرد به ارگاسم می رسد؛ به دنبال آن اکثرا مرد دیگر تمایلی به ادامه ارتباط جنسی ندارد و شاید نمی داند که زن به ادامه رابطه جنسی نیاز دارد؛ این درحالیست که زن هنوز در حالت تحریک و تهییج جنسی قرار دارد و متاسفانه زنها اکثرا در رسیدن به ارگاسم مشکل پیدا می کنند.نکته دیگر اینست که زنها برخلاف مردان توانایی رسیدن به چندین ارگاسم در یک رابطه جنسی را نیز دارند.