m1989 نوشته است:babalengderaz_2 نوشته است: سلام با تشکر از سایت خوبتون
من و نامزدم یک روز بعد از پریودش رابطه جنسی از پشت داشتیم دو بار متوالی من ارضا شدم بار اول از کاندوم استفاده شد بار دوم استفاده نکردیم
من اطمینان دارم که رابطه جنسی ما از پشت بوده بعد از بار دوم با دست خیلی شدید سعی کردم تحریکش کنم بعد از تموم شدن کار نامزدم کمی خونریزی داشت که تا شب شدید شد فردا هم ادامه داشت و قطع شد
به دلیل حساسیت زیاد 4 ساعت بعد از نزدیکی 4 قرص LD و 12 ساعت بعد از نوبت اول 4 قرص دیگه خورد ازونجا که اسم روش صبح روز بعد بود 12 ساعت بعد از نوبت دوم 3 قرص دیگه مصرف کرد
تا سه چهار روز سردرد سرگیجه و حالت تهوع رو داشت ولی استفراغ نداشت
6 روز بعد از این رابطه مجددا خونریزی با لخته هایی همراهه که به گفته ی خودش شدیده
آیا این خونریزی طبیعیه؟
با این روال مصرف قرص آیا احتمال حاملگی هست؟
نامزد من شدیدا استرس داره و ازونجا که دکتر هم نمی تونه بره نیازمند یه جواب سریع هستیم
ازتون واقعا ممنون می شم اگه شرح حال دیگه ای هم نیازه لطفا بگین تا بپرسم
بازم ممنون
سلام
دوست من از مقعد بارداری رخ نداده، نمیده و نخواهد داد.
بارداری منتفیه چون شما در دوره ی بی خطر رابطه داشتین و نوع رابطه تون هم بی خطر بوده.
نیازی به مصرف قرص نبوده.
روش اورژانسی رو هم برای محکم کاری اجرا کردین ولی مصرف سه قرص سری سوم اضافه بوده.
اون حالتهایی که نامزدتون دارن دقیقا همون چیزیه که از روش اورژانسی انتظار میره. تازه شما که با مصرف بی رویه دوز بیشتری رو هم وارد بدن همسرتون کردین.
بارداری منتفیه و استراحت تنها کاریه که همسرتون باید انجام بدن.
سلام مجدد الان که مدتی از ماجرا می گذره هنوز نامزد من خونریزی داره می شه راهنمایی کنین من رو؟