سلام.خسته نباشید.
من سه شنبه هفته قبل نزدیکی داشتم.از مقعد.اما قبل داخل شدن طرف ارضا شد!خیلی زود التشو عقب کشید و بعد منیش بیرون ریخت و یکم روی کمرو ران من پاشید که با دستمال خشک کردیم و بعدشم منم رفتم و واسه اطمینان اینکه جاییم نموند باشه همه جامو شستم.ظهر همون روز وقتی ادرار کردم همراه ادرارم مقدار کمی خون خارج شد.
(این اتفاق حدود 8ماه قبل هم افتاد که بعد اینکه التش به الت من مالش داده شد اما دخول کامل نداشتیم و درضمن پرده هم دارم یه مقدار کمی خون اومد که چون یکم ترسیده بودم و پریودم دیر شده بود چند وقت بعدش تست بی بی چک گرفتم و منفی بود و از اون موقع خیلی گذشته و خدارو شکر چیزی نبود!و دلیل اون مقدار کم خون هم نمیدونم ولی ظاهرا چون فشار اومده بوده ولی مطمین نیستم)
فردای اونروز یعنی چهارشنبش یه قرص لونژیل خوردم که دونه ی بعدیش که 12 ساعت بعدش بود هم خوردم و هیچ عوارضی هم واسم نداشت(عوارضش استفراغ بود که نداشتم.)
روی مصرف داروش نوشته که اگه ظرف 10 روز پریود نشید باید بارداری رو در نظر بگیرید.امروزم روز دهمیه که از مصرفش گذشته ولی نشدم.
حالا پسره میترسه که نکنه یوقت منی روی واژنم هم ریخته باشه یا موقع شستشو جاییم منی ریخته باشه دستم خورده باشه بهش و بعدشم که داشتم واژنم رو میشستم رفته باشه داخل.همین روز ها هم باید پریود بشم.که فعلا نشدم.یعنی احتمال بارداری هست به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟اون مقدار خون کم دلیلی داره؟؟؟؟؟؟plz زود جوابمو بدید.
خیلی نگرانم
ناگفته هم نمونه قبل از اینکه بخواد از مقعد کاری کنه یکم التشو به واژنم مالش داد اما دخول کامل نداشتیم فقط در حدیکه سرش خیلی کم داخل شه.که با اینکار ارضا هم نشدش!