farhadi178 نوشته است: سلام اقای دکتر صادقی , فرهادی هستم 10 روز پیش از شما سوالی پورسیدم و جواب سوال منو دادید ازتون ممنونم ,, جناب دکتر خانومم هنوز هم پریود نشده(همون موضوع که عرض کردم که خانومم قرار بود 10 تیر ماه پریود بشه و ....) باز امروز یه تست خانگی انجام داد باز هم جواب منفی بود ولی از پریودی خبری نیست به نظر شما جای نگرانی نیست ؟ ؟؟؟ (از 18 تیر ماه تا الان که 11 مرداد 4 تست انجام داده) و هیچ علائمی نداره نه پریودی نه باراری!!!!!!! شده پریودش عقب بیفته مثلا 2 هفته,,,,, تو این 5 سالی که با هم هسیتیم 1 بار حدودا یک ماه دیتر پریود شد,,,, خودش که میگه هیچ حالت خاصی ندارم که مشکوک بشم,,, منم برام خیلی عجیبه که پریود نمیشه , یعنی این 4 تست درسته ؟؟؟!!!! ممنون می شم اگه در مورد ای تستت ها نظر بدین ,,,,,, با تشکر و خسته نباشید
سلام
من هم همین مشکل رو دارم.الان 25 روزه که عقب انداختم.و 2 بار هم آز بتا دادم که منفی بود.از دوستان راهنمایی گرفتم گفتن که علت عقب افتادگی مربوط به استرس بارداری یا مصرف قرص به روش اورژانسیه.
بی بی چک در صورت مثبت بودن جوابش قابل اعتماده.به نظر من آز بتا بدید.مطمئنه.واگر باز منفی بود به متخصص مراجعه کنید چرا که ممکنه عقب افتادگی به دلایل دسگری غیر از بارداری باشه.