azin311 نوشته است: من 24 سال دارم، قاعدگی منظم با طول دوره 28 الی 30 روز، دوره خون ریزی 5 روزه.
آخرین بار22 تیر 91 خونریزی من شروع شد و در تاریخ 7 مرداد 91 یک رابطه جنسی بدون دخول داشتم. که محافظت نشده بود. تا حد امکان سعی کردم که واژنم با سر آلت و پیشاب تماس نداشته باشد و مطمئنم که با منی تماس نداشت. بلافاصله بعد از رابطه 2 قرص یاسمین خوردم و با فاصله 5 ساعت 2تا دیگه. با توجه به اینکه سینه هام حساس و دردناک شدن آیا احتمال حاملگی هست؟ و اینکه قرص یاسمین از نوع ال دی هست یا اچ دی یعنی چند تا بخورم کافی هست به فاصله چند ساعت. ممنون .
سلام. هفته پیش این پست رو فرستادم و دوست عزیزی گفتن احتمال بارداری نیست.حتی من 9 مرداد دکتر زنان هم رفتم که گفت بارداری بعیده اما اون روز چون 2 روز گذشته بود چیزی تو سونو مشخص نشد.و گفت که قرص یاسمین هیچ تاثیری نداشته. باید تو این هفته یه آزمایش میدادم که دقیق مشخص شه، و زمانی که باید پریود بشم آخر این هفته هست. 2،3 روز بود که احساس خارش و سوزش شدید همراه با ترشحات زرد داشتم که فکر میکردم از استخر عفونت گرفته باشم.دیروز عصر ترشحاتم قهوه ای شد و آخر شب تبدیل به قرمز روشن مثل خون کم شد. و امروز صبح پریودم شروع که نشده هیچ، ترشحاتم دوباره قهوه ای شده و (عذر میخوام) توی توالت دیدم که به صورت رشته ای خارج شده. و سوزش و خارشم قطع شده. با توجه به این که برای پریودم زود بوده احتمالش هست که خون لانه گزینی باشه و حامله شده باشم؟ در ضمن پرده بکارتم سالمه و دوباره میگم که خیلی سعی کردیم واژنم با ترشحات آلت تماس نداشته باشه. خواهش می کنم کمک کنینممنون